Спечели страхотните слушалки Huawei FreeClip в играта по Радио Fresh!

От 8 април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки от отворен тип Huawei FreeClip е вече на българския пазар, в два атрактивни цвята – тъмнографитено и бледолилаво.
 
 
Huawei FreeClip съчетават в себе си стил и комфорт, следвайки стратегията на Huawei – Fashion Forward. Те развиват идеята за клип-механизъм в специално проектиран C-bridge Design, балансиращ размера, теглото и качеството на цялата слушалка. 
 
Дизайнът на Huawei FreeClip работи едновременно в полза на естетиката, акустиката, управлението, стабилността и издръжливостта. Всяка слушалка тежи едва 5.6 грама и е съставена от акустично топче, което застава от предната част на ухото, до ушния канал, но без да навлиза в него.  
 
Качеството на звука е гарантирано от двоен магнитен драйвер и система за обръщане на звуковите вълни, така че вие да чувате добре, а околните – нищо. Батерията издържа до впечатляващите 36 часа с овалния кейс за зареждане; налице е IP54 защита от прах, пот и вода; мостът между двете части на слушалката служи и за контролирането на операциите с жестове. Налице е и система за неутрализиране на околния шум от  вятър при провеждане на разговори. 
 
За още по-голямо удобство, двете слушалки са напълно еднакви и при поставяне сами определят коя влиза в ролята на дясна и коя на лява. 
 
Huawei FreeClip са перфектно допълнение за активно спортуващите със своята стабилност и предоставяне на нужната осъзнатост за околната среда. Фактът, че не навлизат в ушния канал, ви дава възможност да регистрирате достатъчно от по-силните и резки шумове около вас (от автомобили и клаксони при колоездене или джогинг в градска среда). Самият C-Bridge Design ги прави супер стабилни дори при много бурни движения, на практика е много трудно да загубите слушалка. До 21 април се предлага и в комплект с фитнес гривна Huawei Band 8, която притежава множество функции и издържлива батерия - още един стимул да посрещнете пролетта с повишена двигателна активност. 
 
 
Huawei FreeClip са идеални и в офиса. Можете да слушате лека музика без да сте изолирани от колегите. Може да превключвате удобно от музика на телефонни разговори. Не предизвикват  дразнене при дълго носене, както при In-ear моделите. А дългият живот на батерията (до 8 часа без да прибягвате до кейса), правят един цял работен ден с тях напълно възможен.
 
Huawei FreeClip са част от все по-богатото аудио портфолио на Huawei, което включва модели с безапелационно шумопотискане и качество на звука като FreeBuds Pro 3, както и разнообразие от In-ear и Open-Fit модели в по-достъпния ценови сегмент.  През месец април, обявен от Huawei за Месец на здравето в България, те, както и редица смарт часовници и фитнес гривни, се предлагат с разнообразни отстъпки и промоции в партньорската мрежа на бранда. 
 
Повече информация за Huawei FreeClip може да намерите тук.
 
А сега невероятните Huawei FreeClip може да са твои, ако участваш в играта на Huawei по Радио Fresh! Отговори вярно на въпроса за слушалките във Фейсбук страницата на Радиото или в акаунта ни в Инстаграм и очаквай жребия след края на играта, който ще определи късметлията!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-19.04.2024 г.
 
Наградата печели: Daiana Misaleva

Свързани новини

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Спечели морски уикенд за двама!

15.04.2024


flash