Почивка на морския бряг през октомври и ноември в Хотел Палас в комплекс Слънчев ден

• Най-добър СПА хотел на България за 2023 г.
• СПА комплекс на самия морски бряг
• Работи целогодишно
• СПА център с аква зона (закрит басейн с минерална вода и открит термален басейн с безкрайна гледка море) и термална зона (арома, инфрачервена и финландска сауна, парна баня, охлаждащ басейн, леден фонтан, акватоничен басейн, релакс зони, витамина бар)
• Сертифициран медикъл център, предлагащ много балнеолечебни и възстановителни процедури
• Външен басейн с топла минерална вода с гледка към безкрайния син хоризонт
• Храна в ресторантите се приготвя с локални сезонни продукти
• Детски кът с анимация за малчуганите
• Сертифициран балнеолечебeн център към хотел Палас
• Пакети с кинезитерапия, калолечение, артротерапия, кислородотерапия
• Масажи и процедури за лице и тяло
 
Хотел Палас беше избран за "Най-добър медикъл/СПА хотел на България за 2023 година" по време на 10-тия юбилеен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БУБСПА)! Конкурсът, който отличава най-добрите в индустрията, се провежда всяка година като част от програмата на конгреса, а престижните награди са разпределени в 8 отделни категории.
 
Разположен на самия морски бряг в к.к Слънчев ден, хотел Палас обгръща гостите си с уют, елегантност и качество. Мекият морски климат, чистият въздух, естественият парк и минералните извори създават благоприятни условия за съчетаване на почивка с балнеолечение.
 
На разположение на гостите са отлични заведения за хранене и напитки. Хотелът разполага с 3 напълно оборудвани зали с капацитет от 20 до 203 места, подходящи за бизнес семинари и делови срещи, официални вечери и коктейли. Хотелската част се състои от 112 стаи, 31 апартамента и 2 президентски апартамента с гледка към морето или парка.
 
Сертифицираният балнеолечебeн център към хотел Палас, оборудван със съвременна апаратура, предлага различни видове процедури на своите гости, които включват: електропроцедури, светлолечение и ултразвукова терапия, парафинолечение, кални апликации, инхалации с морска и минерална вода, различни видове вани и масажи (вибрационен, подводен и ръчен), ароматерапия (лечение с етерични масла), кислородотерапия (инхалации с въздух обогатен с кислород), кинезитерапия, калолечение, антистрес масажи, артротерапия, ароматерапия, таласотерапия и жеровитал — за забавяне и регулиране на процеса на стареене и предпазване от атеросклероза, разнообразни процедури за лице и тяло с медицинска козметика, сауна, фитнес, парна баня и акватоничен басейн. 
 
Комплекс Слънчев ден разполага с един закрит и един открит еко басейн с термална минерална вода (от 15.09 до 15.05). Минералната вода, извираща на територията на комплекса, е с температура 38 – 45 °С, слабоминерализирана, хидрокарбонатна със съдържание на натрий, калций, магнезий, хлориди и сулфиди.

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024


flash