FlexyFit – за добрата форма, спорта и здравословния начин на живот

Ако обичате спорта и здравословния начин на живот, но ежедневието ви е твърде динамично, платформата на FlexyFit е идеалното решение за вас! Създадена е с грижа за всички, които искат да поддържат добра форма, където и да се намират.
 
Платформата предлага над 400 видеотренировки с разнообразна насоченост, за всички нива на физическа подготовка- от начинаещи до напреднали. Съдържанието е създадено от 20 опитни инструктори и е добре организирано в над 50 серии в 6 категории.
 
Класовете са с различна продължителност и ниво на натоварване, така че сами можете да изберете най-подходящата за вас тренировка, и да й се насладите, без досадни прекъсвания за реклами.
 
Със сигурност ще намерите нещо за себе си в платформата, независимо дали предпочитате цялостна програми за влизане във форма, класически и модерни йога практики, функционални и HIIT тренировки, пилатес, или медитации! Дори и когато разполагате с ограничено време, можете да се раздвижите с йога за офис, мобилност, терапевтична йога за гръбнак и много други!
 
Можете да предизвикате себе си и да опитвате нещо различно, като табата, танцови тренировки, баланси на ръце, йогалатес, балетен екзерсиз, дихателни упражнения или йога за лице, всеки ден в продължение на повече от година. Или просто да релаксирате със звукови медитации след уморителен ден! А за всички настоящи и бъдещи майки има голямо разнообразие от йога за бременни и програма за възстановяване след раждане, в няколко нива.
 
Платформата на FlexyFit е налична в App Store и Google Play и получавате пълен достъп до всички мобилни устройства, само за 15 лева месечно!

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024


flash