Месец до откриването на единствения автомобилен салон във Варна - E-mobility!

Най-голямото събитие на автомобилната сцена в региона - Автосалон Варна E-mobility ви очаква от 28 септември до 1 октомври в Дворец на културата и спорта, зали Младост.
 
Потопете се в света на електрическата мобилност и разгледайте най-новите модели електрически автомобили, както и множество други иновативни и класически модели. На място ви очакват още ексклузивни премиери на най-новите модели електрически автомобили от водещи световни марки и огромно разнообразие от други автомобили, включително гориво-икономични, спортни и семейни модели. 
 
Автомобилни марки, заявили участие в изложението: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, DONGFENG, FERRARI, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, JAGUAR, JEEP, LAND ROVER, MASERATI, MAZDA, OPEL, PEUGEOT, SUBARU, SUZUKI, VOLVO, HYUNDAI и други.
 
Възможност за тест-драйв на над 25 от най-новите модели автомобили, което ви дава възможност за реално преживяване и е от решаващо значение за решение при избора на нов автомобил.
 
Освен вълнуващата възможност да се запознаете с бъдещето на автомобилната индустрия, имаме още една изненада за вас! Един от нашите посетители има шанса да спечели невероятна награда - чисто нов автомобил от Top Rent A Car за ползване цяла година с включено каско, ГО, винетка и гориво на стойност 1000 лв., страхотни автомобилни аксесоари и още много други изненади!
 
Нека бъдем заедно на Автосалон Варна E-mobility, който ще се проведе на 28 септември до 1 октомври в Дворец на културата и спорта, зала Младост от 10:30 до 18:30 часа.
 
Билети - online с отстъпка 2 лв от eventim.bg, bilet.bg и grabo.bg, или на място на касите на Дворец на културата и спорта Варна.
 
Очакваме ви с нетърпение на Автосалон Варна E-mobility, където бъдещето започва от днес!

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024


flash