Спечели смарт часовник Lotus SmarTime от фирма "Juliany"

Фирма "Juliany" е вече над 20 години на българския пазар. Първата фирма - вносител на швейцарски часовници, символ на качество, професионализъм и лоялност. 
 
Еди Гюлиян, собственик на фирмата, е потомствен часовникар от небезизвестната фамилия Гюлиян, пръв разработил фамилния бизнес. Днес фирмата може да се похвали с дистрибуторска мрежа от над 50 магазина в цялата страна.
 
Сега фирма "Juliany" подарява два луксозни часовника на двама късметлии в играта за рождения ден на Радио Fresh!, "Нашият рожденик".
 
В един все по-свързан свят е възможно да имате всичко на една ръка разстояние, Lotus си проправя път в подразделението SMARTWATCH с Lotus SmarTime. Открийте мъжкия смарт часовник Lotus SmarTime 50020/1 - водоустойчив, с корпус от неръждаема стомана, изцяло сензорен екран и допълнителна каишка като подарък.
 
Часовниците Lotus предлагат изключителен, авангарден дизайн за съвременна, градска и модерна визия, благодарение на множеството циферблати, които можете да персонализирате съобразно на сила си.
 
Можете да задействате Спортен режим, за да проверите резултатите от вашите упражнения, а броячът на стъпки винаги ще ви помага да контролирайте ежедневната си доза движение. При това - непреклонно. Защото специалното заседнало напомняне внимателно следи двигателната ви активност и ви напомня да останете активни. А вашият часовник ще остане активен дълго - три дена при активно ползване и цяла седмица в стендбай.
 
Можете да филтрирате известията си, като изберете от кого искате да ги получавате. Ако сте в настроение за музика - с Lotus SmarTime ще имате незабавен достъп до нея по всяко време. Дори запазването на спомените няма да е проблем - вграденото дистанционно управление ще ви позволи да правите снимки с едно докосване. Ще знаете дори къде е телефонът ви, благодарение на бутона за смарт часовник.
 
Lotus SmarTime е не само великолепен аксесоар, но и верен помощник - с прецизното му замерване винаги ще можете да следите кръвното си налягане, сърдечния си ритъм, пулса, температурата и здравето на съня

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash