Спечели смарт часовник Lotus от фирма "Juliany"

Фирма "Juliany" е вече над 20 години на българския пазар. Първата фирма - вносител на швейцарски часовници, символ на качество, професионализъм и лоялност. 
 
Еди Гюлиян, собственик на фирмата, е потомствен часовникар от небезизвестната фамилия Гюлиян, пръв разработил фамилния бизнес. Днес фирмата може да се похвали с дистрибуторска мрежа от над 50 магазина в цялата страна.
 
Сега фирма "Juliany" подарява два луксозни часовника на двама късметлии в играта за рождения ден на Радио Fresh!, "Нашият рожденик".
 
Дамски смарт часовник Lotus предлага изключителен дизайн от следващо поколение - с изцяло сензорен екран, богат избор от циферблати и водоустойчив. Можете да задействате Спортен режим, за да проверите резултатите от вашите упражнения, а броячът на стъпки винаги ще ви помага да контролирайте ежедневната си доза движение.
 
Можете да филтрирате известията си, като изберете от кого искате да ги получавате. Ако сте в настроение за музика - с Lotus ще имате незабавен достъп до нея по всяко време. Дори запазването на спомените няма да е проблем - вграденото дистанционно управление ще ви позволи да правите снимки с едно докосване. Ще знаете дори къде е телефонът ви, благодарение на бутона за смарт часовник.
 
Lotus е не само великолепен аксесоар, но и верен помощник - с прецизното му замерване винаги ще можете да следите кръвното си налягане, сърдечния си ритъм, пулса и здравето на съня. А дойде ли време да се събудите - до 5 аларми ще се погрижат да сте бодри и винаги навреме.

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024


flash