Слушай любимата музика и се потопи в звука с Hi-Fi слушалките Huawei FreeBuds Studio

Всеки меломан знае: звукът има много измерения. Той е фон, танц, обемна прегръдка или шепот в ухото. Разбира се, изборът на подходящи слушалки е важен, защото това, което искаме да слушаме вкъщи, е различно от това, което слушаме по време на път,  сред градския шум на улицата, сред природата.
 
Ако се интересувате от технологии, със сигурност не гледате само дизайна и френдли употребата. Искате и нещо повече - качество, което да повлияе на начина, по който се забавлявате, работите, пътувате или релаксирате. Когато става дума за слушалки, то естествено звукът е на първо място.
 
Вече и българският потребител може да се радва на изключителните FreeBuds Studio Hi-Fi слушалки, част от новата премиум аудио колекция на Huawei. Те бяха представени заедно с очилата Huawei x Gentle Monster Eyewear II на глобалната премиера на серията Mate 40
 
FreeBuds Studio ще ви глезят с уникален звук с голяма резолюция и интелигентно шумопотискане. Разполагат с два специални режими: Voice и Awareness. Освен това се отличват с дълъг живот на батерията и връзка, поддържаща едновременно две устройства. Имат изчистен и стилен дизайн, гарантиращ  комфорт при продължителна употреба.
 
И нещо интересно за любителите на класическата естетика. Красивият дизайн на модела е вдъхновен от грамофона – стилизирана система, базирана на кръгла плоча и метално рамо, която носи неподражаемо удоволствие за по-дълго потапяне в музиката. Уголемените чашки удобно прилягат към всяко ухо, а подложката от еко-кожа е мека и приятна, което ни провокира да слушаме още и още. Дизайнът и материалите са в синхрон с идеята за елиминиране на напрежението при продължително носене.
 
Дългият живот на батерията е факт: до 24 часа при излючено шумопотискане и 20 часа при активирано шумопотискане. Категоричен лукс е и времето за зареждане - само 10 минути. И ако това не е предимство? 
 
Благодарение на вграден сензор за околна среда и сложна система от 6 микрофона, слушалките FreeBuds Studio могат да преценят обкръжението и да предложат три различни режима на шумопотискане - Ultra, General и Cosy, между които неусетно и автоматично се превключва.
 
Богатството на музиката е свързано и с възможността за възпроизвеждане на широк честотен диапазон. FreeBuds Studio поддържат ултраширок диапазон от 4Hz до 48kHz, а разработеният от Huawei безжичен аудиокодек L2HC постига предаване с до 960kbps.
 
В допълнение FreeBuds Studio поддържат режим на осведоменост (Awareness), когато искате да сте напълно наясно със заобикалящата ви звукова среда, както и режим (Voice), в който гласовите обаждания са максимално ясни и чисти в двете посоки. 
 
 
Новите Huawei FreeBuds Studio са вече налични в България на препоръчителна цена от 499 лв. в търговската мрежа на Теленор, А1, Виваком, Технополис, Техномаркет и при партньорите на дистрибутора Polycomp.

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash