"ТНП КОНСУЛТ 1" ЕООД - партньор във вашия успех

Ако търсите услуги в сферата на регистрацията на фирми, счетоводното обслужване, данъчното консултиране, административните услуги, обученията и др., "ТНП КОНСУЛТ 1" ЕООД е правилното място.
 
Ние сме специализирана счетоводна компания, създадена през 2012 г. в гр. София и предлагаме широка гама от услуги за фирми, собственици на фирми, ръководители и независими професионалисти.
 
Ние знаем, че времето е скъпо и една от основните ни цели е да го пестим на нашите клиенти. Стремим се да облекчим максимално работата им, грижим се те да бъдат добре информирани и да получават качествени услуги на разумна цена. Посрещаме предизвикателствата и ги преодоляваме по начин, съобразен с индивидуалните нужди на всеки клиент.
 
Дейността ни е съобразена с актуалните изисквания и последните изменения в нормативната уредба. Предлагайки индивидуално отношение към всеки клиент и максимална гъвкавост, ние се стремим възможно най-ефективно да задоволим нуждите му. Предлагаме бизнес решения, базирани на нашия дългогодишен опит, съчетан с непрекъснато усъвършенстване на качеството на предлаганите услуги. 
 
Повече за нас: tnp-consult.com.

Свързани новини

Доверете се на Лукс Клининг Тийм!

14.04.2021

Слушай любимата музика с Huawei FreeBuds

12.03.2021

Всяка история е важна

09.03.2021

Dormeo празнува Деня на съня

06.03.2021

Микропивовари подкрепят малкия бизнес

03.03.2021


flash