"ТНП КОНСУЛТ 1" ЕООД - партньор във вашия успех

Ако търсите услуги в сферата на регистрацията на фирми, счетоводното обслужване, данъчното консултиране, административните услуги, обученията и др., "ТНП КОНСУЛТ 1" ЕООД е правилното място.
 
Ние сме специализирана счетоводна компания, създадена през 2012 г. в гр. София и предлагаме широка гама от услуги за фирми, собственици на фирми, ръководители и независими професионалисти.
 
Ние знаем, че времето е скъпо и една от основните ни цели е да го пестим на нашите клиенти. Стремим се да облекчим максимално работата им, грижим се те да бъдат добре информирани и да получават качествени услуги на разумна цена. Посрещаме предизвикателствата и ги преодоляваме по начин, съобразен с индивидуалните нужди на всеки клиент.
 
Дейността ни е съобразена с актуалните изисквания и последните изменения в нормативната уредба. Предлагайки индивидуално отношение към всеки клиент и максимална гъвкавост, ние се стремим възможно най-ефективно да задоволим нуждите му. Предлагаме бизнес решения, базирани на нашия дългогодишен опит, съчетан с непрекъснато усъвършенстване на качеството на предлаганите услуги. 
 
Повече за нас: tnp-consult.com.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash