ЧАЙ от планината на OLYMPUS - истинско удоволствие и 100% натурални съставки

Марката за млечни продукти и напитки OLYMPUS е популярна и разпознаваема за българския потребител със своето присъствие на пазара от над 10 години. Компанията се гордее с имиджа на производител на високо-качествени продукти в категориите "Млечни продукти" и "Свежи напитки".
 
OLYMPUS предлага на потребителите широк избор от истински качествени краве, козе и овче млечни продукти в почти всички категории – пресни млека, кисели млека, сирене и кашкавал, цедени млека и сметана, извара, масло, млечнокисели напитки и други.  Във фабриката на компанията в гр. Сливен работят над 80 служителя, а заедно със своя търговски отдел, OLYMPUS България осигурява над 100 работни места.
 
Марката е силно-разпознаваема и със своите фреш-сокове от истински гръцки плодове, в които няма никакви добавени косерванти или захар. Също така предлага и не-млечни ядкови напитки от бадем и шамфъстък. 
 
Най-новата продуктова гама на OLYMPUS в сектор "Напитки" е ЧАЙ от планината – изцяло натурален продукт, направен от истински мурсалски чай и подсладен с листа от стевия. Добавен е и истински плодов сок, за да се получат четирите свежи вкуса – лимон, мента, праскова, арония. Също като соковете от бранда, Планински ЧАЙ OLYMPUS съдържа изцяло естествени съставки и няма добавена захар, консерванти и кофеин.
 
Като експерти по добрия вкус и качеството, от OLYMPUS планират да продължават да разширяват портфолиото си от разнообразни продукти, на които потребителите могат да имат доверие.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024


flash