LUCY FASHION подкрепя българския бизнес

С над 17 годишно присъствие на българския пазар, дрехите на LUCY FASHION отдавна са се превърнали не само в модна марка, но и в стил на живот. Дамите, които държат на неповторима визия и качествени материи, познават магазините на LUCY - над 50 на брой в цялата страна, разположени в удобни градски локации. Допълнително всеки може да се информира за адресите им на официалния сайт на лейбъла lucy.bg.
 
Всъщност изграждането и развитието на реални търговски обекти е част от философията на LUCY FASHION в подкрепа на българския бизнес. От екипа на модната марка споделят, че липсата на online магазин не е случайна. Управителите на фирмата смятат, че електронната търговия ще рефлектира върху българските франчайзери и това ще повлияе на техните приходи. 
 
Като допълнителна подкрепа към националното развитие на марката, LUCY FASHION организира турне сред фирмените магазини в цялата страна. За втора поредна година LUCY FASHION и Радио Fresh! пътуват с много музика, подаръци и ексклузивни намаления, като модната фиеста създава много настроение, емоция и интерес към произведеното в България. 
 
С лоялната си политика спрямо своите контрагенти, LUCY FASHION се доказва като един от най-коректните партньори в българския бизнес. С производство, изцяло позиционирано в България, LUCY не прави компромис с качеството на изработка, тъкан, кройка или модел и е единствената марка на българския пазар, която излиза с над 7 колекции годишно, за да докаже напълно девиза на фирмата: LUCY - ОБИЧАМЕ ДА ВИ ОБЛИЧАМЕ!
 
Всяка от колекциите на LUCY е с уникален характер и стил, и има име, което отразява темата, вдъхновила дизайнерите. Вижте в галерията ни малка част от последните, летни модели на фирмата - The Holiday Collection.

Свързани новини

Грижа за тялото: отново в любимите дънки

13.10.2018

DigitalKidZ STEAM Клуб

08.10.2018

Промоция на ризи в celio*

05.10.2018

Лазерната епилация: най-добри резултати

05.10.2018

Над 100 производители в парка Заимов

27.09.2018

Коментари


flash