Volontime - прави и намери добри дела по лесен и бърз начин!

Volontime е социална мрежа за добри дела. Прави и намери добри дела по лесен и бърз начин!

Volontime ще те свърже с хора и организации, които правят добро и взаимно си помагат. Добрите дела и добрите имена трябва да се познават, за да заразят и други да ги последват. Това е възможно в социална мрежа Volontime. 

 
Всички видове добри дела могат да бъдат намерени на volontime.com - каузи, базари, инициативи за доброволци, финансови и материални дарения, благотворителни събития, кампании за Корпоративна Социална Отговорност от бизнеса, НПО и бизнес профили, онлайн магазин за продукти / услуги, обвързани с кауза и много, много други. Волонтайм осигурява прозрачност, лесно взаимодействие и създава общности. Всеки може да дава своите коментари за видеоклиповете, снимките и постовете, създадени в мрежата, което от своя страна позволява процесът да бъде прозрачен и видим за широката аудитория.
 
Всички видове добри дела могат да бъдат намерени на volontime.com,а на е-базара за продукти обвързани с кауза store.volontime.com, може да закупете продукт и да помогнете на добрите дела да пораснат.
 
Volontime променя начина, по който се случват добрите дела в България и по света! Да правиш добро е вече толкова лесно - с volontime.com!
 
Списък на спечелилите:
1. Петя Берберова-Войкова
2. Teodora Stoyanova
3. Alexandrina Spasova
4. Emil Georgiev
5. Дени Иванова

Свързани новини

Efbet ще налива пари в Левски София

08.12.2018

Да дариш любов и усмивка

06.12.2018

Монделийз в бизнеса с дъвки и бонбони

30.11.2018

Представяме: Dermal Lase Center

28.11.2018

Вземи намаления до -60% от Gaudi DS!

20.11.2018

Коментари


flash