LC WAIKIKI - Всеки заслужава да бъде добре облечен!

LC WAIKIKI, една от най-бързо развиващите се международни марки в търговията на дребно с готово облекло и аксесоари за мъже, жени и деца от всички възрасти, присъства осма година в България, с 16 магазина в различни търговски обекти. В тях клиентите могат да намерят целия спектър от дрехи и аксесоари, нужни за цялото семейство. Експанзията продължава и през настоящата 2018 г., а България е една от страните, където марката вече е постигнала една от дългосрочните си цели: да бъде сред 3-те най-успешни марки на в областта на търговията на дребно с дрехи и аксесоари.
 
Вярна на своето мото, "Всеки заслужава да бъде добре облечен", LC WAIKIKI продължава да следва целта дa бъдe aтpaктивнo мяcтo зa пaзapyвaнe, където клиeнтитe могат дa открият стилна, дocтъпнa и качествена мoдa за всеки вкус. За да удовлетвори нуждите на своите клиенти, във всички мaгaзини на LC WAIKIKI, ocвeн тpaдициoннитe сезонни нови колекции, летни и зимни разпродажби, целогодишно могат да се намерят apтикyли на намалени цeни.
 
Колекциите на марката могат да бъдат намерени и в 16-те действащи търговски обекти в страната: в град София: Serdika Center - партер и етаж 1, The Mall – партер, Paradise Center – партер, Ring Mall - партер, Bulgaria Mall – партер, Mega Mall – партер; в град Пловдив - Retаil park Plovdiv и Мall Markovotepe - етажи 0 и 1; в град Варна: Grand Mall – партер; в град Бургас: Burgas Plaza Mall – партер и Mall Gallery - eтаж 0; в град  Русе: Mall Rousse - етаж 1; в град Плевен: Mall Panorama Pleven - партер и етаж 1; в град Стара Загора: Galleria Mall - партер и етаж 1; в град Велико Търново: Mall Veliko Tarnovo – етаж 1; в град Сливен: City Center Sliven; 
 
LC WAIKIKI е модна компания, която предлага качествeни и стилни дрехи и аксесоари, на достъпни цени, предназначени за цялото семейство - жени, мъже, подрастващи, деца и бебета. Създадена през 1985 г. във Франция, марката е една от най-бързо развиващите се в сектора на търговията на дребно с облекла и аксесоари в Турция, където е неизменен пазарен лидер от 2004 г. Марката е представена в 35 държави на 3 континента, като днес за LC Waikiki е представена с над 800 магазина в 35 държави, в които работят над 35 000 служители. Основната цел на LC WAIKIKI е да се превърне в еднa от трите най-успешните модни марки в Европа с 1 500 магазина в световен мащаб до 2023 г.
 
LC WAIKIKI е представена в страните: Албания, Азербайджан, Алжир, Тунис, ОАЕ, Бахрейн, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Армения, Кипър, Мароко, Ливан, Грузия, Йордания, Ирак, Иран, Казахстан, Кения, Киргизстан, Косово, Либия, Македония, Египет, Молдова, Полша, Румъния, Саудитска Арабия, Сърбия, Таджикистан, Турция, Русия, Оман, Катар, Украйна, Кения и Индонезия. Следващата цел на LC WAIKIKI е до края на 2017 г. да отвори свои магазини в Малайзия и Индия и така броят на магазините в чужбина да достигне до 400.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 29.01-14.02.2018
 
Списък на спечелилите:
1. Сокол Върбанов
2. Борислава Василева
3. Николай Башлиев
4. Владимир Кочев
5. Десислава Стоянова
6. Светослав Стайков
7. Александър Вардулов
8. Десислав Димитров
9. Момчил Пенков
10. Светослав Георгиев
11. Валентин Венков 
12. Никола Узунов
13. Александър Авксентиев

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash