Единадесето специализирано изложение "Бебемания" 2017

Място на провеждане: Интер Експо Център-зали 5 и 6 
Време на провеждане: 24-26 ноември 2017 от 10.00 до 18.00 часа
Организатор: Асоциация на търговците на стоки за детето в България /АТСДБ/
 
За единадесета поредна година АТСДБ организира най-голямото и единствено по рода си изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България - "Бебемания". 
 
В него участие ще вземат около 50 фирми, които ще предстaвят продукти за бебето и малкото дете на повече от 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите за Вашето малко съкровище. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на представените марки и продукти, както и с тенденциите и колекциите за 2018. 
 
И тази година, освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, като родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от "първа ръка“. По традиция на "Бебемания" ще има номинации на продукти в различни категории. Проведени за първи път през 2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най – добрите продукти, които са взели участие.
 
Победителите във всяка една категория се определят от независимата и напълно безпристрастна оценка на потребителите, чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението facebook.com/fairbebemania. След оценяването на продуктите потребителите, които дойдат на изложението, ще имат възможност да спечелят някоя от  трите големите награди.
 
Всички присъстващи ще могат да станат част от семейството на "Клуб Бебемания", като вземат своята карта за отстъпки в различни бебешки и детски магазини, партньори на клуба.
 
Заповядайте на Бебемания! Вход свободен!

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash