Изкусителни предложения от Mr.Bricolage

Слушайте Радио Fresh!, за да разберете за специалните седмични промоции в Mr.Bricolage!
 
Всяка седмица в Mr.Bricolage има супер намаления на различни продуктови групи.
 
От 4 до 10 декември в Mr.Bricolage с 20% намаление можете да купите завеси и домашен текстил. Това включва пердета, завивки, покривала, спално бельо, покривки, възглавници, хавлиени кърпи.
 
Веригата "Mr.Bricolage" в България се състои от 11 магазина, разположени в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен. Под един покрив от 3 500 до 7 000 кв. м.  търговска площ се предлагат над 40 000 стоки за дома и градината с доказано качество и реални цени. Във всеки сектор клиентите могат да получат професионална информация за различните артикули от специалисти консултанти.
 
За клиентите "Mr.Bricolage" е символ на уютен дом, красива и подредена градина, приятелско отношение и компетентен съвет, доказано качество и пазарни цени, място, откъдето могат да почерпят нови идеи за своя дом и градина. Подходящото разположение на магазините, лесният достъп, удобният паркинг и многообразието от стоки и услуги целят бързото и удобно пазаруване. Предлаганите услуги, демонстрации и консултации улесняват вземането на решение и неговото изпълнение.
 
Асортиментът е обособен в 8 категории: Железария, Инструменти, Електричество, Баня, Декорация, Дърво, Строителство, Градина. Продуктовата оферта е насочена както към мъжката аудитория, така и към дамите, които ще намерят множество стоки за уюта на дома.

Свързани новини

Почивка в планината? Мястото е Русковец

22.05.2018

Следвай трепача, излез от лабиринта!

16.05.2018

Празнувай с "Джой Фешън"

10.05.2018

BILLA България помага на Панорамата

30.04.2018

Пет рокли и аромати за лятото

18.04.2018

Коментари


flash