Bedroom Beauty - време за теб в премиум обстановка (галерия)

Подготвихте ли се за нощта в приятна компания, за доза красота в премиум обстановка? С бляскав замах, имаме удоволствието да Ви споделим, че предстои официалното откриване на студио за красота - без аналог в дизайна, преживяването и професионалното обслужване!
 
И неговото име е... Bedroom Beauty - време за теб в премиум обстановка.
 
Инспириран, като дизайн от иновативни и модерни салони в Ню Йорк, Лас Вегас и Токио, цветовете вътре се преливат в уникално подбрано осветление, а част от детайлите в обзавеждането правят препратка към качествените и специфични материали, използвани в интериора на Бедрум Премиум клуб. 
 
Тематичните музикални събития ще са чаровен акцент на престоя Ви в студиото. Нека разкрием една тайна - както зад пулта в Бедрум Премиум клуб, така и с ножица в ръка като професионален коафьор, срещите Ви с DJ C-Fusion ще са все по-вълнуващи. В Bedroom Beauty се предлага целия набор от услуги, но безспорният акцент пада върху барбар корнера, оборудван със специален стол, над който ще покаже уменията си квалифициран барбар, обучавал се в школи във Франция и Англия.
 
С перфектна локация, в непосредствена близост до Парадайс Мол, 3 открити паркинга и метро станция, Bedroom beauty може лесно да се превърне в остров, на който да акостирате, за да избягате от стреса, шума на забързаното ежедневие или просто за да се поглезите, слушайки специално подбрани сетове на по чаша шампанско.
 
Станете едни от първите клиенти на салона и се възползвайте от специални пакети, преференциални цени за лоялни клиенти на клубовете от веригата Бедрум, както и възможност за подаръчни ваучери. Очакваме ви в София, ул. Eмилиян Станев 1В, тел: ‎0884 11 11 33.

Свързани новини

Възстановени са часовниците в НДК

25.02.2018

Идва "БЕБЕМАНИЯ на пазар" 2018

23.02.2018

Обучение в Европа: промените

14.02.2018

"Въпрос на любов" в Сердика Център

13.02.2018

Врата на 2018 година от Солид 55

08.02.2018

Коментари


flash