TELUS International Europe с над 40 допълнителни придобивки за служителите си

"Компанията на щастливите хора" предлага гъвкаво работно време и множество възможности за  кариерно развитие TELUS International Europe e сред първите компании у нас, които въведоха нов тип офиси, които имат за цел да създават максимален комфорт на служителите си - с фитнес, йога, масажи, релакс зони и възможности за още активности на работното място. 
 
В допълнение към това, работното време е гъвкаво, според разнообразните ангажименти и нужди на служителите. По отношение на изграждане на офисите си по примера на TELUS International на глобално ниво, фирмата е сред работодателите, които инвестират най-много в кариерното развитие на хората си. 100% от служителите на компанията преминават поне през едно обучение годишно, като курсовете са насочени към развитие на професионалните им и лични умения, придобиване на квалификации, опресняване на чужд език и много други.
 
В момента служителите на компанията в четирите й локации в Европа, включително София и Пловдив, са над 2600, като над 70% от мениджърите в тях са стартирали от най-ниската агентска позиция. Това се случва благодарение на възможности за редица вътрешни обучения и на културата на компанията, която стъпва върху развитието на вътрешния ресурс и потенциала на хората в нея. Основен фокус на TELUS International Europe са и  различни CSR инициативи, които са продължение на философията й "Да даваме там, където живеем". Част от активните кампании в тази насока в България и Румъния са "TELUS Ден на подкрепа" и "Обществен борд на TELUS International Europe”, които подкрепят значими социални каузи. 
 
За ангажираността и грижата към служителите на компанията говори и фактът, че над 50% от новоназначените й служители са препоръчани от настоящи такива. 
 
Като основен приоритет на развитие през тази година, най-големият работодател в аутсорсинг индустрията е с фокус Пловдив. Там TELUS International Europe, позната още като "Компанията на щастливите хора", отваря нови позиции за над 300 нови служители, които да станат част от екипа й в града само в рамките на текущата година. Плановете за разширяване на компанията са свързани и с преместването в нов и отговарящ на най-високи изисквания и стандарти за работна среда офис.
 
За да станете част от екипа на компанията в Пловдив може да разгледате възможностите за работа на telusinternational-europe.com и facebook.com/TELUSbg.

Свързани новини

TELUS за щастието на служителите

18.03.2016


flash