Започнете Новата година начисто

Всяка година си даваме едни прекрасни обещания в началото на януари, пише obekti.bg, но повечето траят колкото елхата и обикновено си отиват с нея. Ето няколко съвета, ккоито ще ви помогнат да 
 
1. Направете основно почистване и изхвърлете ненужните вещи
Спомените са нещо страхотно, но за да направите място за нови щастливи моменти и прекрасни мигове, трябва да се отървете от миналото, в буквален и преносен смисъл. Няма да ви споходи нова любов, ако мислите ви са обърнати назад в миналото; няма да си купите нов диван, докато не изхвърлите стария и не започнете да спестявате. Разчистете място в живота и сърцето си за Новото.
 
2. Обърнете внимание на здравето си
Сега е моментът да използвате онази купа с плодове на масата, останала след празниците за страхотен старт на деня. Открийте свежестта на фреша, дори и да не се откажете от кафето, опитайте да закусите с чай, пробвайте да се откажете от похапването след 19:00 часа. Експериментирайте с организма си, докато намерите онзи начин на хранене, който го прави здрав и щастлив. Резултатите няма да закъснеят!
 
3. Започнете курс или обърнете внимание на хобито си
Лошото управление на времето е любимото оправдание за липсата на хоби и време за себе си. Но истината е, че всеки може да "открадне" по някой час за себе си. Един курс по кулинария, декупаж или фотография ще съживи идеите ви, ще провокира креативността ви, ще ви даде нова визия за света около вас. А това не е малко!
 
4. Започнете нова работа
Да бъдем реалисти - може да в се е паднала парата или печалбата от тотото, но пачките няма да завалят от небето. Обърнете внимание на силните си страни, повишете квалификацията си и ще получите чаканото повишение. Ако няма перспектива за вас в тази компания, потърсете работа в нова. Разгледайте автобиографията си и помислете какво да подобрите, за да бъдете по-успешни!
 
5. Време е вече да си купите касичка
Монетите, останали в джоба, е добре да събирате на едно място. Ще се изумите в края на май колко добре се движат нещата. А ако останалите членове на домакинството ви се включат, като нищо следващата Коледа ще я отпразнувате в топло семейно хотелче в планината, или дори на южен остров в Средиземно море.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash