Идеи как да поглезим любими хора, родени под знака Водолей

Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладки неща, които ги правят усмихнати и щастливи. Водолеите са свободолюбиви, обичащи по нестандартните неща и определено могат да започнат вечерта първо с десерта, а след него със салатата.
 
Определено, представителите на тази зодия не са класическите любители на шоколада и към всеки десерт биха добавили някаква интересна добавка. Foodpanda, подбра любимите пет десерта на водолеите, а ние ви споделяме идеите, които можете да използвате, за да зарадвате любим човек, роден под знака Водолей:
 
1. Палачинки - това е десертът, който най-много обичат и са способно да измислят хиляди вариации. Най-любимите са палачинки с мед, със сладко и сирене и с кисело мляко.
 
2. Чийзкейк - за представителите на тази зодия най- добър чийзкейк няма. Те обичат всички от вариацията с тъмен шоколад, до тази само с крема сирене и ядки.
 
3. Ягоди със сметана - въпреки че, водолеите не са романтични те обичат да хапват ягоди с обилно количество сметана. Няма да сгрешим, ако кажем, че ядат сметана с ягоди.
 
4. Курабии - определено обичат сладки печива и всякакви десерти с тесто, но курабийките са техен фаворит, особено, ако са поднесени чаша мляко или вкусно капучино.

 

Свързани новини

Всяка зодия си има огледална!

23.01.2017

3-те зодии, които ще забогатеят

20.01.2017

Трите зодии, без които светът не би оцел

29.12.2016

Коментари


flash