Търси в сайта...

VIP Brother показа новата си Къща за първи път

Памела Андерсън “посрещна” над 50 журналисти, оператори и фоторепортери, които бяха първите гости в най-новата Къща на VIP Brother в Нови Хан. Техни домакини бяха Силва Зурлева /член на борда на директорите/ и Антоний Мангов /програмен директор на НТВ/, както и Нико Тупарев и Радо Тушев /продуценти Old School/.

Фигура на най-известната блондинка в света беше разположена в хола на Къщата, където следващата седмица тя ще влезе заедно със 17 известни личности от България.

“Изискванията на българските випове надвишават многократно претенциите на Памела Андерсън за престоя й в Къщата. Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си.

Склонни сме да уважим и изпълняваме всякакви претенции на родните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите Съквартиранти”, коментира изпълнтелният продуцент на шоуто Радо Тушев. В Къщата ще влязат общо 17 родни знаменитости - актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, като трима от тях ще живеят вътре заедно със своите домашни любимци.

По време на престоя си в Къщата Памела Андерсън ще разполага със собствена VIP спалня. За първи път в това издание на шоуто дневен епизод ще бъде излъчван не само през седмицата, но и всяка събота. Водещ на епизодите ще бъде Александра Сърчаджиева, като Ники Кънчев ще влезе в добре познатата му роля на водещ на живите предавания.

През първата седмица VIP Brother ще се излъчва всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash