Търси в сайта...

Константин Вълков замества Иван и Андрей по Нова тв

Константин Вълков, ще сложи 18 тв екрана и огромна видеостена в Нова тв. Така ще изглежда студиото на "България говори" - авторското му предаване всяка събота сутрин.

Вълков, който е и програмен директор на Дарик радио, ще запълни част от времето, освободено от предаванията на Иван Христов и Андрей Арнаудов през уикенда. Продуцентите се преместиха заедно с рубриките си в ТВ7. С предаването на Вълков, което тръгва от 26 януари, Нова тв започва своето преобразяване. През следващите няколко месеца се очакват още нови проекти.
 
Двучасовата сутрешна публицистика ще се излъчва от 9,30 ч. "Нещо съвсем различно за българския тв пазар ще се появи на екрана", казват от екипа. Продуцент е "Ноу фрейм медия" - компанията на Виолета Сечкова и Емил Кошлуков. "България говори" ще разглежда най-интересните теми от политическия, социалния и културния живот у нас, но по начин, заимстван от най-успешните примери на световната публицистика през уикенда.
 
Актуалността няма да е най-важното. Само известни хора в студиото, познати като топанализатори, но в различни области, ще обсъждат темите, за които всички говорят. Ще представят и отзивите по тези теми сред обществото.
 
Много активно ще се поддържа фейсбук страница на предаването, за да се ползват всички зрителски въпроси и мнения, които се пишат в нея.

Свързани новини

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012

Нов съквартирант в Къщата

29.11.2012


flash