Търси в сайта...

Научихте ли вече танца на „Gangnam Style”?

След взривяващото изпълнение на момчетата от LMFAO, поредният танц, който подлуди света  - „Gangnam Style” е вече тук! Негов създател е Jai-SangPark или PSY - корейски рапър, продуцент и автор на песни. Благодарене на успеха си, You Tubе сензацията вече може да се похвали и с договор с  Universal Music.

Как се става от корейски – глобален музикален феномен?! Ето рецептата – освен изпълнител и автор на песни, PSY е майстор в съчетаването на музика с танц, хумор, театър и шокиращи ефекти! Всичко това рапърът прави с огромна енергия – както на сцената, така и във видеата си.

Неотдавна PSY създаде песен, посветена на тазгодишния корейски олимпийски отбор. Парчето е озаглавено „Korea” и включва традиционни музикални инструменти, плюс характерния почерк на твореца. Видеото към спортния химн показва отблизо живота на модерните корейци с детайли от богатата им култура.

Последно PSY впечатли света със своята сценична изява по време на връчените преди броени дни награди на MTV – Video Music Awards 2012.Интервю с хитмейкъра след изпълнението му вижте тук.

А ето го и  „Gangnam Style”


Свързани новини

Банани с кокаин

06.02.2013

Лондон узакони гей браковете

06.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Ирански астронавт до 2018

05.02.2013


flash