Потвърдено, Lady Gaga с концерт в София на 14 Август 2012г.

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЪРПРАЙСИС има изключителното удоволствие да ви представи кралицата на провокациите - Lady Gaga на живо в София.

Концертът ще е на 14 Август 2012 г., 20:00 ч. на Национален стадион "Васил Левски" при пълен капацитет от 50 000 души.

Lady Gaga ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото и турне. Въпреки фактът, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

Билетите за концерта на Lady Gaga ще бъдат на цени от 70 до 200 лева и могат да бъдат закупени от 27 Април (петък) 2012 г. от 10.00ч.:

•    КАСАТА НА ТИКЕТПРО В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК
•    КАСАТА НА АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ
•    ОНЛАЙН НА АДРЕС WWW.TICKETPRO.BG   
•    КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ  И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

СОФИЯ - ВИЖЪН, ЕВРОТУРС, КНИЖАРНИЦА „СЕЛЕКТ”, МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „ЯКО”, БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР „TICKET HOUSE”
ПЛОВДИВ - МЮЗИК ЦЕНТЪР, РОК ШОП
БУРГАС - САУНД ГАРДЪН
ВЕЛИКО ТЪРНОВО – МЕДУЗА
ПЛЕВЕН – МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „РУЛИ”
ВАРНА – ОЗЗ МЮЗИК

Петкратната носителка на наградата Grammy LADY GAGA, тази пролет триумфално се завръща на сцената с The Born This Way Ball. В това съвсем ново шоу GAGA представя песните от новия си албум Born This Way. Разбира се, освен тях публиката ще има възможноста да се наслади и на любимите си песни от предишните два The Fame и The Fame Monster. Турнето The Born This Way Ball има феноменален успех в цяла Австралия и Азия, а предстоящите 21 концерта в Европа ще бъдат обявени днес – 10 Април, 2012.  За наше щастие, европейската част на турнето ще започне на 14 Август в София, България.

Съпорт на LADY GAGA за Европа ще бъдат Британската рок банда THE DARKNESS, известни с хита си “I Believe In A Thing Called Love”, а DJ LADY STARLIGHT, дългогодишен сценичен партньор на LADY GAGA, ще се присъедини като специален гост, включително и за концерта в София.

Последното турне на LADY GAGA – The Monster Ball – плени публиката по целия свят, получавайки  възторжени отзиви във всеки град. Вестник Sun го нарече „Най-доброто шоу на живо, което ще видите тази година.”, а Pollstar Concert Industry Awards го обяви за Шоуто на годината. Lady Gaga е благодарна на своите фенове за огромния си успех и за първи път през 2009-та, по време на турнето The Monster Ball ги нарича галено „малки чудовища".

„The House of Gaga и аз работихме месеци за създаването на грандиозната сцена за новото турне. Това, което искаме, е да надминем успеха на The Monster Ball” споделя Мама Чудовище (така LADY GAGA шеговито нарича себе си). „THE BORN THIS WAY BALL е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем празнувайки.”

 Born This Way Ball ще бъде първото турне на LADY GAGA след излизането на албума и Born This Way, (Май 2011), от който са продадени почти 6 милиона копия по целия свят. Албумът излиза непосредствено след спечелилите Grammy предишни албуми The Fame Monster (2009) и The Fame (2008). От The Fame и The Fame Monster са реализирани над 15 милиона копия. Общите продажби  на LADY GAGA от албуми и хит сингли надхвърлят 65 милиона копия.

Списание Forbs обявява GAGA за най-влиятелната жена в света за 2011. Тя беше включена в топ 100 на списание Time за най-влиятени личности в света за 2010. С 2.2 милиарда гледания на клиповете и в интернет GAGA е от най-влиятелните артисти в дигиталния свят. Тя има над 49 милиона харесвания на страницата си във Facebook и над 22 милиона последователи в Twitter. LADY GAGA е единствения артист в дигиталната ера, постигнала продажби от 5 милиона копия само с първите си два хита.

Коя е подгряващата група на LADY GAGA?

THE DARKNESS, Британската рок банда от Лоусофт, Съфолк,– Джъстин Хоукинс (вокали/ китара), Дан Хоукинс (китара/ вокали), Франки Пулен (бас) и Ед Греъм (барабани) – са готови за пълномащабна инвазия с издаването на третия им студиен албум. Още в края на миналато лято песните от все още неозаглавения I Believe In A Thing Called Love  и Get Your Hands Off станаха любими на феновете.
LA Weekly пише за тях  „...обединени отново, свирят със завърнало се чувство за забавление и правят многоизмерно и завладяващо рок шоу.”. THE DARKNESS реализираха мечтата на всеки артист и свириха в рекламната пауза на Superbowl. Те са перспективна, свежа рок банда, която е на път да се изстреля в стратосферата през 2012.

DJ LADY STARLIGHT (родена като Колийн Мартин) е рокенрол DJ, моден стилист и го-го танцьорка. През 2007 тя среща бъдещата звезда LADY GAGA и двете имат многобройни участия заедно, в нощните клубове на Ню Йорк.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash