Уил Смит ще рестартира кариерата си на музикант

След като кариерата му на големия екран е в застой, Уил Смит планира да се завърне към "изоставената" си рап кариера.
 
Актьорът все по-трудно си намира ангажименти, след като публично удари Крис Рок на Оскарите през 2022, твърдят източници, близки до звездата. По ирония на съдбата, денят на позора му е и денят на неговия абсолютен кино апогей - тогава той спечели "Оскар" за най-добър актьор, но заради постъпката си получи и забрана да стъпва на церемонията 10 години, и отзвукът от скандала напълно засенчи най-големия триумф, който един актьор може да постигне в киното, припомня life.dir.bg.
 
 
Оттогава насам Смит трудно си намира роли и именно поради тази причина иска да се върне към музиката. "В света на рапа да удариш човек през лицето за това, че е обидил жена ти, не се смята за престъпление, а за почетна значка", казва близък на Уил.
 
 
Не само шамарът се оказва проблем, а и това, че скандалът му струва всичко, но сякаш е за нищо, след като той бе и публично унижен от съпругата си Джейда Пинкет Смит, която разкри пред света тъмните им тайни в мемоарите си, призна, че двамата живеят разделени от 7 години и дори, че "голямата ѝ любов е Тупак, а не Уил". "Той се е променил много", разказва негов приятел. "След последните събития в живота му е готов да бъде по-твърд"
 
 
Засега не е ясно в какво точно се изразява тази твърдост, след като дори след всичко това, той остана все така подкрепящ. На скорошно събитие, посветено на книгата ѝ, той сподели преди медиите, че изпитва "само любов и уважение" към нея.

Свързани новини

Времето явно не лекува

30.08.2022

Уил Смит нарани само себе си

22.08.2022

Обсъждат наказанието на Уил Смит

07.04.2022

Уил Смит се извини за шамара

29.03.2022


flash