Дуа Липа празнува радостта и свободата в новия си сингъл "Houdini"

Дуа Липа се завръща с "Houdini" – дългоочакваната песен, която въвежда началото на нова част от нейния живот, след излизането на разбиващия ѝ албум Future Nostalgia (2020)
 
Дуа Липа отново на съд за плагиатство
 
"Houdini" дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на Дуа. Липа отбелязва, че "Houdini" "въплъщава онова усещане към 4 часа сутринта, когато нощта е към края си и вие сте малко потни, но просто не искате партито да свършва." Официалното музикално видео, режисирано от Ману Косу с оператора Андре Шеметоф, показва как Дуа, след репетиция в зала за танци, преразглежда хореографията си под флуоресцентни светлини. Светлините се отразяват в огледалата на стаята, създавайки оптична илюзия и енергията започва да нараства.
 
 
"Тази песен представя най-леките и освобождаващи части от моята необвързаност", казва Дуа. ""Houdini" е сингъл, който изследва идеята дали някой наистина заслужава моето внимание и време или накрая ще стане призрак. Никога не знаеш къде може да те отведе нещо, това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднесе. Очаквам с нетърпение да споделя това чувство на предизвикателно блаженство с моите фенове."
 
Дуа Липа с нов сингъл от саундтрака на "Barbie" - "Dance The Night"
 
"Houdini" е написан от Липа, заедно с Каролин Айлин, Дани Харли, Тобайас Джесо Мл. и Кевин Паркър от Tame Impala - група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, продуциран от Паркър и Харли. "Голяма част от този албум е написана в онези радостни моменти на абсолютен хаос и радост и чувството на това да се движа в света с лекота и оптимизъм, какъвто и да е резултатът", казва Дуа.

Свързани новини

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Дуа Липа заряза режисьора

06.12.2023

Когато откриеш мъжа на живота си

23.11.2023


flash