Дуа Липа празнува радостта и свободата в новия си сингъл "Houdini"

Дуа Липа се завръща с "Houdini" – дългоочакваната песен, която въвежда началото на нова част от нейния живот, след излизането на разбиващия ѝ албум Future Nostalgia (2020)
 
Дуа Липа отново на съд за плагиатство
 
"Houdini" дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на Дуа. Липа отбелязва, че "Houdini" "въплъщава онова усещане към 4 часа сутринта, когато нощта е към края си и вие сте малко потни, но просто не искате партито да свършва." Официалното музикално видео, режисирано от Ману Косу с оператора Андре Шеметоф, показва как Дуа, след репетиция в зала за танци, преразглежда хореографията си под флуоресцентни светлини. Светлините се отразяват в огледалата на стаята, създавайки оптична илюзия и енергията започва да нараства.
 
 
"Тази песен представя най-леките и освобождаващи части от моята необвързаност", казва Дуа. ""Houdini" е сингъл, който изследва идеята дали някой наистина заслужава моето внимание и време или накрая ще стане призрак. Никога не знаеш къде може да те отведе нещо, това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднесе. Очаквам с нетърпение да споделя това чувство на предизвикателно блаженство с моите фенове."
 
Дуа Липа с нов сингъл от саундтрака на "Barbie" - "Dance The Night"
 
"Houdini" е написан от Липа, заедно с Каролин Айлин, Дани Харли, Тобайас Джесо Мл. и Кевин Паркър от Tame Impala - група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, продуциран от Паркър и Харли. "Голяма част от този албум е написана в онези радостни моменти на абсолютен хаос и радост и чувството на това да се движа в света с лекота и оптимизъм, какъвто и да е резултатът", казва Дуа.

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Дуа Липа с восъчна фигура

19.03.2024

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024


flash