Травис Баркър - едно към едно с восъчната си фигура

Травис Баркър и Кортни Кардашиян  в момента очакват първото си дете заедно. То ще е момче. А в интервю музикантът дори намекна, че ще носи името Роки. Междувременно Баркър сподели в Instagram друг интересен момент.

Барабанистът на Blink-182 се е сдобил с восъчна фигура в Музея на Мадам Тюсо в Лас Вегас. Тя изглежда толкова истинска и толкова прилича на него, че феновете дори се чудят кое е фигурата и кой всъщност е Травис.

На снимките в Instagram се забелязва, че мъжът с черното кожено яке не променя позицията си, докато този с червената тениска заема най-различни пози и физиономии. Е, вече е ясно кой кой е.

''Eлате да кажете "Здравей" на моя клонинг'', е написал барабанистът към кадрите с фигурата.

 

 

А отдолу следват и хиляди коментари:

"Това е най-точната восъчна фигура, която съм виждала", написала е фенка.

''Восъчната фигура прилича повече на Травис, отколкото истинския Травис!'', шегува се друга.
 
"Кълна се, отне ми минута да разбера кой кой е", пише Клои Кардашиян, сестра на Кортни Кардашян.

"Не можах да разпозная кой си ти", пише пънкарката Аврил Лавин.

Не всички восъчни фигури, обаче, са толкова успешни. Припомняме, че наскоро Музеят на восъчните фигури ''Гревен'' в Париж промени тази на Дуейн Джонсън-Скалата, след като американският актьор се оплака от "липсата на реализъм" в изображението, особено в цвета на кожата, която е твърде бяла. Джонсън дори публикува снимка на фигурата в Instagram, като написа: ''За сведение, ще накарам екипа си да се свърже с нашите приятели от музея ''Гревен'' в Париж, Франция, за да можем да работим по „обновяването“ на восъчната ми фигура там с някои важни детайли и подобрения - като започнем с цвета на кожата ми''.

Хиляди хора намериха терен за забавление в несполучливото восъчно копие, сравнявайки го с Мистър Пропър, но най-популярен стана коментарът на комедианта Джеймс Андре Джеферсън-Младши, който сравни изображението на Скалата с Дейвид Бекъм.


Свързани новини



flash