Визията Хари Стайлс от Coachella 2022 - увековечена във восъчна фигура

Емблематичният външен вид на Хари Стайлс от Coachella 2022 г. е увековечен завинаги в чисто нова восъчна фигура в музея Мадам Тюсо в Нешвил.

Образът на бившата звезда от момчешката група One Direction беше представена в присъствието на известни личности, инфлуенсъри и фенове на изпълнителя. Те първи имаха възможността да се снимат със статуята, която се отличава с детайлна реплика на косматото розово яке и жилетката с ягодови лепенки, които певецът на "Watermelon Sugar" носеше през втория уикенд на шоуто си като хедлайнер на Coachella преди две години. Восъчната фигура също включва множество бижута, плюс пресъздаване на татуировките върху гърдите и торса на Стайлс.

"Хари Стайлс е глобална поп суперзвезда и ние сме развълнувани да разкрием тази невероятна фигура", каза Кели Фийлд, генерален мениджър на Музея на Мадам Тюсо в Нешвил. "Хари със сигурност ще бъде хит сред нашите легенди на рокзвездите, блуса, джаза и кънтри музиката", добави Фийлд.

Това не е първата восъчна фигура на Хари Стайлс. През 2023 г. той вдъхнови осем фигури, които бяха разпръснати из локациите на компанията в Лондон, Ню Йорк, Холивуд, Амстердам, Берлин, Сингапур, Сидни и Орландо.


Свързани новини

Най-богатите британци под 30 години

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Поредна звездна жертва

10.07.2023

Нов клип от Хари Стайлс

04.05.2023


flash