Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц се сгодиха

Нов звезден годеж на хоризонта. След 2-годишна връзка, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са решили да предприемат по-сериозна крачка във взаимоотношенията си и са се сгодили.

43-годишният Тейтъм наскоро е предложил на своята любима, но за момента все още не се обявили публично годежа си. През уикенда звездите бяха снимани да напускат парти за Хелоуин, а на ръката на Кравиц (облечена като Розмари Уудхаус от филма на ужасите от 1968 г. ''Бебето на Розмари'') беше забелязанголям диамантен пръстен. И двамата имат вече по един неуспешен брак зад гърба си.

Новината за годежа им може би е изненадваща за някои, след като преди няколко месеца Чанинг Тейтъм призна в интервю, че не е сигурен дали би искал някога да се ожени отново след развода с бившата му съпруга Джена Дюан. Двойката се раздели след 10-годишен брак и в момента си поделят грижите за дъщеря им Евърли.

''Връзките са ми трудни, а аз съм моногамен човек. В работата си нямам страх от нищо, но в личния си живот се притеснявам, че всичко може да бъде разрушено. Винаги се старая много, но нещата не винаги се получават.'', призна актьорът пред списание Vanity Fair този януари.

34-годишната Кравиц също не е сигурна дали иска да се омъжва отново и то след доста краткия си брак с Карл Глусман. Двамата се ожениха през юни 2019-та и се разделиха през декември същата година. В свое интервю през 2022-ра, дъщерята на Лени Кравиц обясни, че се чувства ''задължена да иска семейство и деца, но това за нея винаги е бил много деликатен въпрос''.

"Вече нямам онази романтична представа за семейство в главата си. Сладко е, но не е за мен.", споделя актрисата.

Тейтъм и Кравиц се запознаха през 2020-та година на снимачната площадка на филма ѝ ''Pussy Island''. За връзката на актьорите се заговори за първи път през 2021 г., след като Кравиц го ангажира за роля във филм, в който дебютира като режисьор. Двамата бързо се сближиха по време на съвместната си работа и скоро след това стана ясно, че са във връзка.

Очакваме да разберем ще има ли скоро сватба и кога.


Свързани новини



flash