Търси в сайта...

Феновете на INNA в екстаз от Champagne Problems

В началото на годината INNA направи най-големия подарък за феновете си, като представи нов си албум Champagne Problems.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 
Тавата е в нестандартна форма, предлага се в две части и съдържа 15 песни. Първатата музикална доза излезе  на 7 януари и съдържа 8 песни, включително "Always On My Mind", "Ready Set Go" и "Love Bizarre".
 
INNA и Minelli се обединяват отново за "Party"
 
Целият албум INNA е с концептуални хитове и обсъжда теми свързани с любовта. В музикално отношение феновете се наслаждават на добре познатия, лежерен денс стил на певицата, който допада на всички.  
 
INNA с гореща нова колаборация в “Cool Me Down”
 
Обожанието вече се събира и в социалните мрежи, където INNA написа: "Чакането свърши: Champagne Problems излезе и се радвам да го споделя с вас. Осем нови песни, композирани в Dance Queen's House, готови да направят дните ви по-щастливи! Благодаря ви, че бяхте с мен в моето пътуване".
 
INNA се завръща с пристрастяващия сингъл “Up”
 
Припомняме, че новината за албума идва след успеха на сингъла "UP", който излезе в края на миналата година и вече има над 15 милиона гледания в YouTube. Песента е композирана от Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, продуцирана от Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, по текст на Minelli и Sean Paul.

Свързани новини

INNA с нов сингъл

29.10.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

INNA с гореща нова колаборация

23.04.2021

INNA се завръща с ново парче на френски

05.11.2019

MARTINNA & N.A.S.O с нов дует

29.10.2018


flash