Ето защо The Weeknd се състари на обложката на новия си албум

Днес канадската суперзвезда The Weeknd представи своя пети студиен албум - Dawn FM.
 
Колекцията е продължение на After Hours, който дебютира на върха на Billboard 200 през март 2020. The Weeknd обяви премиерата на Dawn FM по-рано тази седмица с публикация в Instagram. 
 
The Weeknd обедини сили с Jim Carrey в албума Dawn FM
 
На фона на повечето знаменитости, които правят какво ли не, за да изглеждат все по-млади и без бръчки, канадецът реши да се покаже на визията на албума като 70-годишен старец.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

 
В коментар за превръзките от предишната му визия изпълнителят обясни, че лицето му е отражение на абсурдната култура на холивудските знаменитости и на хората, които се подлагат на манипулации, за да се харесат на някого и да бъдат оценени. Попитан сега защо умишлено прави лицето си все по-непривлекателно, хитмейкъра обяснява, че за него е важно хората да приемат, че да си привлекателен не е важно, но завладяващият разказ е. 
 
Aaliyah оживява в посмъртен сингъл с участието на The Weeknd
 
Изданието включва 16 песни със специалното участие на Tyler, the Creator, Lil Wayne, Oneohtrix Point Never и Jim Carrey.
"Слушах Dawn FM с моя добър приятел Abel  снощи. Беше проникновено, елегантно и ме накара да танцувам из стаята. Вълнувам се, че съм част от неговата симфония.", написа Jim в Twitter. 
 
The Weeknd пусна изненадващо видео на "Die For You"
 
Описван като "нова звукова вселена от съзнанието на The Weeknd", албумът следва музикалната линия на After Hours и хитовете  "Blinding Lights" и "Save Your Tears". От тийзър трейлърите, които артистът сподели в социалните мрежи по-рано тази седмица, разпознаваме диско звученето от 70-те на миналия век, характерно за всички негови проекти през изминалите две години.
 
Dawn FM - съдържание:
01 Dawn FM
02 Gasoline
03 How Do I Make You Love Me?
04 Take My Breath
05 Sacrifice
06 A Tale by Quincy
07 Out of Time
08 Here We Go… Again
09 Best Friends
10 Is There Someone Else?
11 Starry Eyes
12 Every Angel Is Terrifying
13 Don’t Break My Heart
14 I Heard You’re Married
15 Less Than Zero
16 Phantom Regret by Jim
 
Dawn FM беше представен днес сутринта със специален livestream, озаглавен "103.5 Dawn FM", в дигиталната платформа Amazon Music. 4 минути преди голямото събитие The Weeknd пусна live в личния си Instagram, който събра над милион негови почитатели.

Свързани новини

Край на скандалния сериал

30.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023


flash