INNA с гореща нова колаборация в “Cool Me Down”

Тази година лятото стартира по-рано, благодарение на новата гореща колаборация от водещия полски продуцент и DJ Gromee и румънската звезда INNA - “Cool Me Down”. 
 
 
“Изключително щастлив съм, че имах възможността да направя песен заедно с INNA и че най-накрая можем да я споделим със света. Надявам се когато слушате “Cool Me Down”, да се почувствате все едно сте на най-готиното лятно парти!“, споделя Gromee. 
 
Познат като “полската машина за хитове“, Gromee има 10 платинени сингъла в родната му страна, а музиката му е стриймвана над 73 милиона пъти в Spotify и 150 милиона пъти в YouTube. Той често работи с международни артисти, като Jesper Jenset и Asdis, създавайки радио хитове в крак с музикалните трендове. Gromee е оглавявал престижни фестивали и е излизал на една сцена с Mariah Carey, David Guetta и Elton John. Всичките му парчета до момента са били на челни позиции в официалния еърплей чарт в Полша, а някои от тях са добивали популярност и в чуждестранни държави.
 
 
INNA е един от най-вълнуващите гласове в музикалния денс свят, благодарение на международните си хитове “Hot”, “Sun Is Up” и “Déjà vu” и колаборациите си с едни от най-големите световни звезди - Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J Balvin, Yandel и др. Парчетата й са оглавявали музикалните класации в редица държави, от родната й Румъния, до Япония, Мексико, Турция, Аржентина, Испания, Финландия, Полша и САЩ. През 2012 INNA става първият и единствен артист-жена, достигнал 1 милиард гледания в YouTube. 

Свързани новини

Новият албум на INNA излезе

10.01.2022

INNA с нов сингъл

29.10.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

INNA се завръща с ново парче на френски

05.11.2019

MARTINNA & N.A.S.O с нов дует

29.10.2018


flash