Най-добрите музикални премиери: Lady Gaga, Enrique Iglesias, Charlie Puth, James Arthur и още!

Lady Gaga ft.Tony Bennett – Love For Sale
 
 
Поп иконата Lady Gaga влиза отново в колаборация с изпълнителя на джаз, класическа и популярна музика– Tony Bennett в заглавния сингъл от предстоящия им компилация - Love For Sale. Песента носи името на дългочаквания им съвместен албум, който е в чест на великия композитор Cole Porter. 
 
Felix Jaehn & Miksu/Macloud – "Happy" ft. Fourty, Leland
 
 
Немският продуцент DJ Felix Jaehn доказва за пореден път невероятната си артистична гъвкавост с поредния интригуващ сингъл, озаглавен "Happy". Парчето е част от предстоящия албум на хитмейкъра - Breathe. Този път Felix обединява сили с хитовите продуценти Miksu / Macloud, с рапъра Fourty и певицата Leland. 
 
Enrique Iglesias - Pendejo
 
 
Кралят на латино поп музиката Enrique Iglesias представи новия си сингъл "Pendejo”. Канализирайки чувствените ритми на Карибите, песента е въздействащ романтичен химн, който улавя опияняващото усещане за похот, опустошението на разбитото сърце и поразителната сила на любовта, която ни подлудява и ни превръща в "pendejos".
 
Elton John ft. Charlie Puth – "After All"
 
 
Elton John и Charlie Puth представят съвместния си проект, озаглавен "After All". Сингълът е част от предстоящият албум на Elton - The Lockdown Sessions, записан дистанционно през последните 18 месеца на пандемия. В "After All" гласовете на Elton и Charlie се съчетават с финес и създават душевна балада, която отлично допълва разнообразната страна на The Lockdown Sessions. 
 
James Arthur - "Emily"
 
 
Изпълнителят обяви в социалните мрежи, че песента има особена стойност за него. "Написах песен за бъдещата си дъщеря, ако някога имам такава."
 
INNA и Minelli - "Party"
 
 
След издаването на първия си сингъл заедно "Discoteka", INNA и Minelli се обединяват отново за "Party", най-новата им колаборация, която ще ви накара да станете да танцувате, без значение какво се случва.

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.01.2023


flash