Чуй най-добрата нова музика за изминалата седмица (18-24.10.21)

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa – "SG"
 
 
DJ Snake представи новия си сингъл "SG", с участието на Ozuna, Megan Thee Stallion и к-поп сензацията Lisa, която от излизането на дебютния ѝ солов албум LALISA през септември е в топ позициите на всички Billboard класации. Неподражаемата продукция на Snake обединява регетон и латино трап звучене, а официалният видеоклип е дело на режисьора Colin Tilley.
 
Alexandra Stan - "Tokyo"
 
 
Румънската сензация изненада феновете си с нов проект, озаглавен "Tokyo". Певицата е съавтор на носталгичната, магнетична песен, заедно с Manuel Riva, Robert Zgarbura и Mihaela Arsene. Сингълът е включен в предстоящия албум на Alexandra – Rainbows, разказва историята на сложен романс, който е на път да приключи.
 
Sean Paul ft. Sia – "Dynamite"
 
 
Sean Paul се събра отново със Sia в нов общ сингъл. Продуциран от Banx & Ranx и Greg Kurstin, динамичният трак е подарък за всички фенове на "Cheap Thrills" – общата песен на Sean и Sia, която събра над 1,6 милиарда гледания в YouTube от издаването си през 2016.
 
Christina Aguilera, Becky G, Nicki Nicole feat. Nathy Peluso - "Pa Mis Muchachas" 
 
 
Поп иконата Christina Aguilera се завръща с нов сингъл на испански език. Латино денс парчето смесва елементи на salsa, son cubano и guaracha, а в основата му е заложено посланието за силата на жената - нейната смелост, кураж и право на избор. Песента е колаборация с три талантливи жени, които са пример за подражание в Латинска Америка и света - Nicki Nicole (Аржентина), Becky G (САЩ) и Nathy Peluso (Аржентина).
 
 
 
Известното хаус трио обедини сили с The Weeknd в чисто нов сингъл. На преден план в "Moth To A Flame” е изключителният вокал на Abel Makkonen Tesfay, а към песента излезе и ексцентричен видеоклип, дело на режисьора Alexander Wessely, който ще отговаря за цялостната визуализация на бъдещия албум на Swedish House Mafia.

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.01.2023


flash