#FreshNewMusic от Фабрицио Паризи, The Weeknd ft. Ариана Гранде, Jonas Brothers и още

The Weeknd пусна нов вариант на негов хит заедно с любимата си дуетна половинка Ариана Гранде, Карол Джи представи ефектен нов проект заедно с Шакира, а Джонас Брадърс се завърнаха на музикалната сцена след продължителна пауза - ето кои са най-интересните музикални премиери: 
 
Фабрицио Паризи – "I Want It"
 
 
Фабрицио Паризи представи чисто нов музикален проект, придружен от официално видео. Озаглавена "I Want It", песента е с модерно, електро-денс звучене, характерно за стила на Фабрицио. Музиката е негова, а текстът е на Алек Йенсен. 

The Weeknd & Ариана Гранде - "Die For You (Remix)"

"Die For You" е песен от албума Starboy на The Weeknd от 2016, която се възроди чрез социалната мрежа TikTok през миналата година. Сега композицията вече има нов чувствен ремикс с участието на певицата Ариана Гранде. Дуетът вече има огромен успех с ремикса на "Save Your Tears", така че не се съмняваме, че и тази песен ще влезе в челните места на класациите. 

KAROL G ft. Shakira - "TQG"

Карол Джи е една от най-успешните латино изпълнителки в момента. Тя представи новия си албум Mañana Será Bonito и сингъла "TQG"  с горещото сътрудничество на Шакира. Красива и супер сексапилна комбина, а клипът е изпълнен със страстните танци и въздействащите вокали на двете колумбийки.

Jonas Brothers - "Wings"

Братята Джонас се завърнаха с първия си нов сингъл от 2021 насам. "Wings" е мелодично поп-рок парче, което обещава, че ще върне изпълнителите обратно по радиото и в класациите. Това е водещият сингъл от новия албум на тримата братя THE ALBUM, който ще излезе на 12 май. 

Halsey - "Die 4 Me"

Певицата Холзи пусна актуализирана версия на хита "Die 4 Me". Парчето за първи път се появява в албума Hollywood's Bleeding на рапъра Пост Малоун от 2019. Сега изпълнителката реши да запише солова версия на мелодичната песен. 

Клоуи & Крис Браун - "How Does It Feel" 
 
"How Does It Feel" може да се похвали със семпъл от "You're Going to Need Me" на емблематичната Дион Уоруик (направена още по-известна с "Throwback" на Usher от албума му Confessions). 
 
 
Тази песен идва скоро след последното й парче "Pray It Away" и е вторият сингъл на Клоуи, водещ към дългоочаквания ѝ дебютен албум In Pieces.

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024

Ариана Гранде с разкрития за новия албум

19.01.2024

Кой е перфектният нос?

18.01.2024


flash