Търси в сайта...

#FreshNewMusic: Майли Сайръс, Måneskin, Сам Смит, Шакира и Ейва Макс

Най-горещата нова песен от изминалата седмица определено е на Майли Сайръс, която пусна "Flowers" и атрактивния видеоклип към нея.

Това е пилотният сингъл към предстоящия албум на звездата "Endless Summer Vacation", който следва най-добрия албум в кариерата на певицата досега - "Plastic Hearts" от 2020 г. По всичко личи, че Майли пак вдига летвата високо: 

Няма как да пропуснем премиерата на Сам Смит. На първо слушане доста странно парче, което обаче дава заявка да се превърне в нов денс хит. "Gimme" е вторият трак от предстоящия четвърти албум на Сам - "Gloria", чиято премиера е на 27 януари. В сингъла британецът си партнира с колумбийско-канадската R&B певица и автор на песни Джеси Рейес и ямайската реге звезда Koffee. Сам описва "Gimme" като хипнотизиращ сингъл с любовно послание, в който триото разказва за лудите си нощи в Ямайка.  

Новият албум на най-успешната италианска рок група в историята Måneskin ще излезе на 20-ти януари. Групата вече представи пилотния сингъл - баладата "The Loneliest", а днес пусна и втори сингъл от албума. Парчето се казва "Gossip" ("Клюка"), а специалните китарни сола вътре са на госта им - Том Морело от Rage Against The Machine.

Правим рязък музикален завой с Шакира, чийто нов сингъл е слушан близо 65 милиона пъти за около 24 часа след премиерата си. В песента "BZRP Music Session #53" Шакира открито атакува бившия си партньор Жерар Пике и новата му приятелка – 23-годишната испанка Клара Чиа."Много труд в гимнастическия салон, но работи и с мозъка", "Смени Ферари с Туинго, Ролекс с Касио", "Няма да се върна при теб, дори да плачеш или да ме молиш" , "Надминах те и затова си с такава като теб", пее Шакира на фона на денс и латино ритми.

Ейва Макс сподели още една денс и диско песен от 80-те години – “One of Us” - най-новата песен от предстоящия ѝ албум Diamonds & Dancefloors, който се очаква на 27-ми януари. Уязвимата диско-поп песен разказва историята на едностранна връзка и е написана от Ейва съвместно с Хенри Уолтър (Maroon 5, Майли Сайръс), Матю Джеймс Бърнс (Лейди Гага, Ариана Гранде), Каролин Ейлин (Дуа Липа, Селена Гомес) и Брент Маклафлин (Трой Сиван, Селена Гомес).


Свързани новини

Шакира с дебют на Копа Америка

17.07.2024

Колумбийката ще покори Copa América

10.07.2024

Как Доли Партън повлия на Майли Сайръс

07.06.2024

Ейва Макс стартира нова ера

08.04.2024

Не предавал правилното послание

03.04.2024


flash