#FreshNewMusic: Майли Сайръс, Måneskin, Сам Смит, Шакира и Ейва Макс

Най-горещата нова песен от изминалата седмица определено е на Майли Сайръс, която пусна "Flowers" и атрактивния видеоклип към нея.

Това е пилотният сингъл към предстоящия албум на звездата "Endless Summer Vacation", който следва най-добрия албум в кариерата на певицата досега - "Plastic Hearts" от 2020 г. По всичко личи, че Майли пак вдига летвата високо: 

Няма как да пропуснем премиерата на Сам Смит. На първо слушане доста странно парче, което обаче дава заявка да се превърне в нов денс хит. "Gimme" е вторият трак от предстоящия четвърти албум на Сам - "Gloria", чиято премиера е на 27 януари. В сингъла британецът си партнира с колумбийско-канадската R&B певица и автор на песни Джеси Рейес и ямайската реге звезда Koffee. Сам описва "Gimme" като хипнотизиращ сингъл с любовно послание, в който триото разказва за лудите си нощи в Ямайка.  

Новият албум на най-успешната италианска рок група в историята Måneskin ще излезе на 20-ти януари. Групата вече представи пилотния сингъл - баладата "The Loneliest", а днес пусна и втори сингъл от албума. Парчето се казва "Gossip" ("Клюка"), а специалните китарни сола вътре са на госта им - Том Морело от Rage Against The Machine.

Правим рязък музикален завой с Шакира, чийто нов сингъл е слушан близо 65 милиона пъти за около 24 часа след премиерата си. В песента "BZRP Music Session #53" Шакира открито атакува бившия си партньор Жерар Пике и новата му приятелка – 23-годишната испанка Клара Чиа."Много труд в гимнастическия салон, но работи и с мозъка", "Смени Ферари с Туинго, Ролекс с Касио", "Няма да се върна при теб, дори да плачеш или да ме молиш" , "Надминах те и затова си с такава като теб", пее Шакира на фона на денс и латино ритми.

Ейва Макс сподели още една денс и диско песен от 80-те години – “One of Us” - най-новата песен от предстоящия ѝ албум Diamonds & Dancefloors, който се очаква на 27-ми януари. Уязвимата диско-поп песен разказва историята на едностранна връзка и е написана от Ейва съвместно с Хенри Уолтър (Maroon 5, Майли Сайръс), Матю Джеймс Бърнс (Лейди Гага, Ариана Гранде), Каролин Ейлин (Дуа Липа, Селена Гомес) и Брент Маклафлин (Трой Сиван, Селена Гомес).


Свързани новини

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Майли Сайръс и Фарел Уилямс с нов хит

01.03.2024

Най-горещата басистка застава зад пулта

29.02.2024

Майли Сайръс на върха на класация

28.02.2024

Майли Сайръс с нова песен скоро?

26.02.2024


flash