Търси в сайта...

#FreshNewMusic: P!nk, Бионсе, Найл Хоран, Tiësto, Джакс Джоунс, Джоел Кори и още!

P!nk - When I Get There
 
P!nk издаде дългоочаквания си девети студиен албум Trustfall. Включващ хит синглите "Never Gonna Not Dance Again" и "Trustfall", както и най-новото ѝ издание, "When I Get There", колекцията отбелязва някои от най-уязвимите и вълнуващи творби на P!nk досега, и изследва върховете и спадовете на свободата.
 
 
Заглавното парче направи страхотен дебют по целия свят - в Обединеното кралство влезе в Топ 10 на националния радиоефир, а освен това дебютира и в Топ 20 на Австралия и Холандия, също така и на Топ 100 в Германия, Швейцария, Белгия и Ирландия. 
 
Бионсе - Cuff It (Wetter Remix) 
 
"Cuff It" е четвъртата песен от седмия студиен албум на Бионсе, Renaissance, в която тя пее за влюбването и насладата от живота. 
 
 
Сега певицата представя нова ремикс версия на хитовото си парче.
 
Найл Хоран - "Heaven"
 
С над 80 милиона продадени записа, изпълниелят Найл Хоран анонсира третия си солов албум The Show, който следва Heartbreak Weather (2020). Сега Хоран сподели и водещия сингъл "Heaven", който е написал по време на своето пътуване до пустинята Мохаве в Южна Калифорния. Парчето е предизвикателен отказ да се играе по правилата, които обществото налага.
 
 
"Има толкова голям натиск върху хората да достигнат определени етапи в живота си до дадена възраст - да се ожениш, да си купиш къща, да имаш деца", споделя Найл. "Аз никога не съм се съобразявала с тези идеи и затова исках да напиша как всички трябва да се съсредоточим върху себе си и да правим това, което чувстваме, че е правилно."
 
Tiësto - "Renaissance" 
 
Tiësto сподели своя собствена версия на "Renaissance" – заглавната тема от втори сезон на спечелилия награда "Еми" сериал на HBO – "The White Lotus". 
 
 
"Като голям фен на "The White Lotus" се вълнувам изключително много от пускането на официалния ремикс" –  казва Tiësto. "Тематичната песен ме грабна веднага, така че трябваше да я интерпретирам в моите сетове на живо… всеки път, когато я пусна, публиката полудява! Развълнуван съм, че HBO иска да си партнираме официално."
 
Джакс Джоунс, Калъм Скот – "Whistle"
 
Джакс Джоунс и британският певец Калъм Скот представят енергичния нов сингъл "Whistle". 
 
 
"2023 г. ще бъде натоварена година за мен и "Whistle" е само началото. Радвам се, че мога да дам старт на всичко с колаборация с Калъм. Вокалите му са изключителни и внасят толкова много стил и емоции в трака. Опитвам да показвам на феновете си повече за себе си, живота си и какво ме вдъхновява да творя. Ето защо много от песните звучат носталгично и имат визуални намеци за ранния ми живот", сподели Джакс Джоунс.
 
Glockenbach x Джоел Кори x Tenchi ft. ClockClock - "Yeah"
 
Едни от най-прогресивните музиканти на европейската клубна и денс сцена, Glockenbach, Джоел Кори и Tenchi, ClockClock обединят сили, за да да създадат съвместното парче "Yeah". 
 
 
Анонимният артистичен колектив Glockenbach си е спечелил позицията на един от най-вълнуващите нови изпълнители в Германия. Момчетата са единствените диджеи с два сингъла в топ 20 на годишните еърплей класации на 2022 и са удостоени със златни и платинени отличия в Германия, Австрия и Швейцария. 
 
Fast Boy X Topic - "Forget You"
 
Издаването на парчето "Forget You" с известния диджей Topic продължaва успеха на много талантливите братя Феликс и Лукас – Fast Boy. След като достигнаха повече от 125 милиона стрийма в Spotify през 2022, техният хит "Bad Memories" с Ели Дюе наскоро бе ремиксиран и от Давид Гета. 
 
 
"Forget You" е резултат от упоритата работа на Fast Boy, които довеждат проектите си на международно ниво през последните години. Освен че са продуценти, автори на песни, певци и диджеи, те са работили със забележителни изпълнители като Meduza, Ofenbach, Alok и Hugel.

Свързани новини

Кралицата промени правилата

14.05.2024

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Да родиш по време на концерт...

13.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024


flash