Britney Spears скоро ще бъде свободна

Джейми Спиърс (Jamie Spears), бащата на певицата Бритни Спиърс (Britney Spears), подаде искане в Лос Анджелис, Калифорния за прекратяване на попечителството над дъщеря му.

"Ако г -жа Спиърс иска нейното попечителство да приключи и вярва, че може да се справи с независим живот, г -н Спиърс смята, че трябва да й се даде такъв шанс“, гласи част от изявлението на бащата на певицата, цитирано от CNN. 
 
За влизане на иска в сила, той трябва да бъде разгледан от съда. Следващото му заседание е насрочено за 29 септември, след което се очаква Бритни най-сетне да бъде свободна да разполага с приходите и имуществото си - нещо, което и беше отнето от 2008 година насам. Певицата настоява, че попечителството, което продължава вече 13 години, е насилствено и унизителено.

Britney Spears свидетелства прoтив своя баща

През 2008 година Бритни Спиърс бе обявена за неспособна да се грижи за себе си поради проблеми с наркотиците и психически срив. Тогава двете деца на изпълнителката бяха отсъдени на бившия й съпруг, а баща й пое попечителството на имуществото й. Повече от 10 години финансите на певицата, включително доверителния фонд за милиони долари, бяха контролирани от баща й и назначен от съда адвокат. Бащата на певицата е вземал важни решения относно кариерата, лечението и личния живот на звездата. Всичко това накара певицата да се оттегли от сцената и да започне дългата съдебна битка, която изглежда, че вече е към своя край. 

Свързани новини

Борба за мемоарите на Бритни Спиърс

15.11.2023

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022


flash