Търси в сайта...

Чуй първата си нова музика на Бритни Спиърс от 2016 насам

Бритни Спиърс се завръща с първия си нов запис след албума Glory (2016), и то в дует с Елтън Джон!

"Hold Me Closer" е модерен вариант на класиката на Елтън от 1971 "Tiny Dancer". Обновената песен е продуцирана от известния Андрю Уот.

Британският изпълнител представи новия сингъл със симпатична снимка в Instagram, която изобразява двамата със Спиърс като деца – певицата е в розова рокля с волани, е той е зад пианото.

Спиърс също написа горещи благодарности към Елтън за възможността да изпее новия вариант на тази брилянтна песен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

"Hold Me Closer" бележи завръщането на Спиърс в студиото след спечелването на делото срещу баща ѝ Джейми Спиърс, който беше неин попечител от 2008 насам.

Дългата съдебна битка все още не е завършила напълно, но в края на 2021 съдия от Лос Анджелис върна на Спиърс контрола над живота и финансите ѝ.

Бритни Спиърс загуби бебето си

Pitchfork съобщава още, че освен завръщането на музикалната сцена, Бритни е подписала рекордна сделка за 15 милиона долара за написването на мемоарите ѝ. През лятото изпълнителката се омъжи за дългогодишния си приятел Сам Асгари, така че по всичко личи, че животът ѝ започва да се подрежда отново. 

"Hold Me Closer" пък е продължение на суперуспешната линия, която започна сър Елтън Джон с последния си албум The Lockdown Sessions, в който са включени много колаборации и нови варианти на емблематичните му песни, включително с Дуа Липа, Years & Years, Рина Саваяма, Теяна Тейлър, Gorillaz, Young Thug, Lil Nas X, Стиви Уондър, Стиви Никс и др.


Свързани новини

Готви ли Бритни Спиърс нов проект ?

06.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024

Бритни Спиърс опроверга слуховете

05.01.2024

Честит рожден ден, Бритни!

05.12.2023

Борба за мемоарите на Бритни Спиърс

15.11.2023


flash