Марго Роби, Брад Пит и други звезди искат да екранизират "The Woman in Me"

Мемоарите на Бритни Спиърс "The Woman in Me" излязоха на пазара на 24 октомври. Само за седмица бяха продадени в над 1 млн. копия. Припомняме, че в мемоарите си Бритни Спиърс направи серия от скандални разкрития, които досега бяха тайна за широката общественост. Именно от изповедта й стана ясно, че още като тийнейджърка тя е направила аборт от тогавашното си гадже Джъстин Тимбърлейк, по негово настояване.

И така, след по-малко от месец Бритни Спиърс се оказа в центъра на сериозна битка, в която едни срещу други се изправят част от най-големите холивудски звезди. Или по-точно техните продуцентски компании.

Марго Роби, Брад Пит, Рийз Уидърспуун и сценаристката и продуцент Шонда Раймс са в листата на желаещи да вземат правата за екранизацията на мемоарите на Спиърс "The Woman in Me", като за целта са готови да заплатят по 8-цифрена сума.

Засега няма изявен фаворит в надпреварата, тъй като екипът на Бритни все още не е насрочил нито една среща за правата. Причината е, че искат да изчакат да видят в какъв тираж ще се продаде книгата, преди да встъпят в преговори за екранизация. Порази тази причина те вече били отхвърлили предложение за среща с "топ продуцент", чието име не се споменава в медиите.

"Бритни не се интересува кой стои пред нея. Винаги е била такава", споделя човек от екипа на Спиърс. Той допълва и че всички желаещи се съгласили да й дадат нужното време, в което тя да се почувства подготвена да види личната си история и на голям екран.


Свързани новини

Britney Spears скоро ще бъде свободна

08.09.2021


flash