Britney Spears свидетелства прoтив своя баща

Вчера във Върховния съд на Лос Анжелис се състоя поредното заседание по делото за опекунство на 39-годишната Britney Spears. 
 
Заседанието беше особено очаквано и получи огромно обществено обсъждане, защото за пръв път в съдебна зала се яви на живо самата Britney. Звездата направи повече от 30 минутно изказване, изпълнено с конкретни факти и нейни лични коментари. Spears призна, че властният й баща й забранявал да се омъжи и да роди още деца, което предизвика очаквания ефект на възмущение в залата и социалните мрежи.
 
Изпълнителката разкри и че принудително е дрогирана против волята си с литиум - лекарство, давано обичайно при биполярно разстройство, и че заради него се чувства непрекъснато замаяна и неспособна да води нормален разговор. "Това настойничество ме съсипва и нанася много повече вреди, отколкото би могло да има ползи", заяви тя.
 
Като бивш идол за тийнейджърите от 90-те, изпълнителката призна, че е лъгала, когато медиите са я питали дали е щастлива и сподели за тежки, над 10-часови работни дни, под зоркия поглед на баща й, който не й позволявал да вижда децата си или любимия мъж.
 
Пред съда Britney пледира да се отмени настойничеството на родителя й и най-вече той да няма достъп до нейните финанси. След дългото изказване на звездата, адвокатът на нейния баща направи кратко изявление, в което сподели, че Jamie Spears дълбоко съжалява за страданието на своята дъщеря и че тя много му липсва, но че смята, че се е справил добре в ролята си на настойник, особено разпореждайки се с парите й.

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash