EXPOSE с официален кавър на Salt-N-Pepa

30 години след като оригинала провокира целия свят, EXPOSE са готови да върнат темата и… отново да поговорят за секс! Цвети и Светльо от EXPOSE получават правата за официален кавър на култовата "Let's Talk About Sex", излязла на пазара точно на 6 август 1991. 
 
 
Salt-N-Pepa и авторите на парчето дават съгласие проектът им да излезе отново с други изпълнители, след като чуват версията на EXPOSE, а видеото на българите надминава очакванията им. Съблазнителните движения в клипа са изваяни от хореографа Велислава Дипчикова и пресъздадени от Expose Team и X Energy Crew. Провокативният vibe във видеото е напълно в контекста на заглавието и поставя EXPOSE в позицията, която им подхожда най-добре: на абсолютни таланти, изкушаващи и с музика, и с визия.  
 
До края на годината атрактивните изпълнители обещават да издадат и албум, промоцията на който ще се случи по уникален за България начин. В момента две от песните, които ще бъдат включени в тавата ("Power of Love" и "Show Me How") се радват на успех в Скандинавието, като "Power of Love" е актуалния №16 в летния чарт на немското PINK Radio. 

Свързани новини

Дует Expose подписа с румънски лейбъл

22.03.2023

Expose казаха "Не" на омразата

03.02.2020


flash