Expose казаха "Не" на омразата и създадоха "No Hate"

"НЕ!" на омразата! Тази позиция заемат Expose по начина, по който могат да въздействат най-добре - с музика и песен.
 
В новия си проект, наречен "No Hate", дуетът е провокиран от темата за толерантността и за масовия вирус на ежедневната злобна критика, недоволство и откровени обиди. Според Цвети и Светльо живеем във време, в което чуваме, а може би и изричаме, повече думи на омраза, отколкото на обич. "Но този, който не го прави и спестява на околните негативното отношение, определено се чувства по-добре. Пробвайте!", приканват изпълнителите. "Ако сме заедно и си подаваме ръка, всичко ще бъде много по-лесно и красиво в този свят." 
 
 
Музиката и текстът на песента са дело на Светльо, и са неговият отговор на заобикалящия ни "хейт", заливащ не само интернет пространството, но сякаш и станал вече нормална част от ежедневието ни. За аранжимента Expose се доверяват на Димитър Лефтеров-Mitko Beats, който прегръща каузата им и се включва в проекта. 
 
Режисьорът Виктор Милушев създава видеото към песента. В него са вплетени кадри на реални хора, с различни по занимания и интереси и всички те приемат каузата присърце, тъй като в един или друг момент са били жертва на нетолерантност и са чули незаслужени и раняващи думи. Кулминацията е в края на клипа, когато малкият син на Цвети също се включва в проекта.  
 
"No Hate" беше представена за пръв път по време на големия новогодишен концерт на площад "Батенберг". От тогава посланието на песента се разпространява като кауза, в която вече се включиха много хора в социалните мрежи и популярни лица от шоубизнеса. 

Свързани новини

Дует Expose подписа с румънски лейбъл

22.03.2023

EXPOSE с кавър на Salt-N-Pepa

06.08.2021


flash