Madonna шокира с драстична промяна във визията

Madonna пак шашна последователите си в социалните мрежи, след като през уикенда публикува снимки, на които изглежда напълно видоизменена, като след серия пластични операции.

Някои от феновете дори обвиниха легендарната певица, че имитира визията на други знаменитости като риалити звездата Kim Kardashian например.

На провокативното селфи, 62-годишната певица гледа към камерата със секси поглед, облечена в розов прозрачен топ.  

 

Madonna е със силен вечерен грим, изкуствени мигли и променени контури на лицето - то сякаш е без бузи, с триъгълна форма, изпъкнали скули и пищни устни. Певицата изглежда с най-малко 20 години по-млада!

Почитателите й се разделиха на "за" и "против" визията на певицата, но мнозинството от коментарите са срещу прекалената употреба на филтри и фотошоп в селфитата.  
 
Други обвиниха изпълнителката, че прекалява с пластичните операции, но мнозинството вярват, че промяната се дължи в манипулирането на изображението с фотошоп.
 
"Да обработваш с фотошоп портретите си е нелепо!", пишат възмутени потребители в Instagram.  Други открито заявиха, че Madonna губи своята уникалност, имитирайки визията на звезди като Ким Кардашиян.
 
"Madonna Kardashian?", написаха някои в коментарите си. "Спри да имитираш Kim. Забрави ли, че си Madonna?", пишат други към звездата. А пък дискусията, която породиха снимките й, за пореден път излезе от Instagram и намери място на страниците на световните медии. 
 

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash