Фурор за песента "Fool" и дует Expose в Румъния

"Fool", новата песен на дует Expose, вече е хит в Румъния.
 
След като Цвети и Светльо от Expose бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мега сензацията Faydee, резултатът не закъсня. Българските артисти подписаха договор с Vibe Records и BlackJack Records, и първата песен от българо-румънската колаборация вече е факт.
 
Автор на музиката и текста на "Fool" е Тулеа Данут, създал едни от най-успешните хитове на Faydee и още от големите румънски и международни звезди. Видеото беше заснето в България, под режисурата на Тодор Бърганов и Добромир Николов.
 
 
"Fool" веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, което бе повод българите да бъдат поканени в някои от най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния. Едно от най-гледаните телевизионни шоута - "Neatza cu Razvan si Dani" (Antena 1), представи за първи път видеото на дуета. Интервюто проведе основния водещ на предаването и голяма тяхна звезда Флорин Ристей.
 
 
"Fool" беше представена на живо от Expose и на сцената на популярното забавно предаване за шоу бизнес - "Showbiz Report" (Antena Stars). Водещият Каталин Казаку, спечелил румънския "Сървайвър" и популярният изпълнител Андрей Стефанеску не скриха възхищението си от българите. Веднага след това Цвети и Светльо направиха и медийно представяне в хитовото шоу "Exclusiv VIP" (Prima TV).
 
 
Цвети и Светльо от Expose получиха и още една покана от съседна Румъния, която и по думите на двамата няма как да откажат. Съвсем скоро предстои българският дует да се завърне в северната ни съседка, за да направи концерт на футболен стадион, кръстен на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Изявата е по изричното желание на българската общност и по  покана на Венци Рангелов. Не е тайна, че българската футболна легенда Христо Стоичков подкрепя дуета и Цвети и Светльо навсякъде са облечени изцяло с новите модели на неговия моден бранд.

Свързани новини

EXPOSE с кавър на Salt-N-Pepa

06.08.2021

Expose казаха "Не" на омразата

03.02.2020


flash