Justin Bieber с концерт от дома си в Лос Анджелис (запис)

Канадецът беше един от изпълнителите в поредицата Tiny Desk (Home) Concerts на NPR. Обикновено в тази поредица изпълнителите правят малки концерти от по-малко студио, но заради пандемичната ситуация в момента концертите са от домовете им, като идеята се запазва – по-нежни и интимни версии на песните в уютна обстановка и музика на живо. 
 
 
Justin и групата му изпълняват 4 от песните от дома си в Лос Анджелис. Това се случва малко преди шестият му студиен албум да излезе на 19-ти март. Bieber показва и песента си “Peaches”, която все още не е излязла като сингъл от албума, където ще звучи и по съвсем различен начин. 
 
Миналия месец концертът на Bieber за Свети Валентин на живо счупи нов рекорд на TikTok. Провеждайки се на 14 февруари, виртуалният концерт бележи първото по рода си изпълнение на песни на Bieber от неговия компилационен албум Journals (2013). Концертът, който беше първият по рода си такъв в платформата, привлече над четири милиона уникални гледания в две предавания, което го прави най-гледаният поток на живо с един изпълнител в историята на TikTok.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash