Сингъл от дебютния албум на Виктория ще ни представя на Евровизия 2021

Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old” - част от дебютния албум на Виктория a little dramatic. Певицата заяви, че изборът е представлявал значително предизвикателство за нея и екипа: “Отговорността е изключително голяма, но се радвам, че се обединихме около композицията, която има най-силно послание и можем да разкажем визуално по най-атрактивния начин. Ще изпълня песента с цялото си сърце и душа, за да накарам всички българи да се гордеят."
 
 
Българската песен за Евровизия 2021 носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив. Такава е и историята в музикалното видео на “Growing Up is Getting Old”, където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето „малко аз“, което ѝ припомня кои са важните неща в живота. В ролята на “малката Вики” влиза младата актриса Катерина Липовска, по-известна от филма "Кръвта на пеликана".
 
 
От екипа на певицата споделят, че “Growing Up is Getting Old” е песента, която се е харесала най-много на международните журита, в които участие взеха музикални редактори, изпълнители, телевизионни и музикални продуценти от европейски държави. Песента се отличи и като един от фаворитите сред 6-те предложения на Виктория в платформата bulgaria2021.com, където хиляди музикални фенове от цял свят споделяха обратната си връзка за “Imaginary Friend”, “Growing Up is Getting Old”, “Dive into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” и “Ugly Cry”.  
 
Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.
 

Свързани новини

Пош и Бекс споделят в нов сериал

05.10.2023

Двойката е влюбена в Черна гора

04.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Виктория подписа с Warner Music

21.04.2023

Виктория с ново видео

01.12.2022


flash