Най-добрата #FreshNewMusc - Sean Paul, Justin Bieber, Taylor Swift, Robin Schulz & Dennis Lloyd, OneRepublic и още!

Taylor Swift - "I Bet You Think About Me"
 
Taylor Swift пусна нов музикален видеоклип към песента ѝ с Chris Stapleton, "I Bet You Think About Me". Сингълът е част от албума Red (Taylor’s Version), който излезе преди броени дни и за 24 часа стана #1 в музикалната платформа Spotify.
 
 
Във видеото, режисирано от Blake Lively, главните роли играят самата Taylor и американският актьор Miles Teller. Облечена в красива червена рокля, Swift се появява на сватбата на своя бивш и създава истински хаос.
 
Mariah Carey, Khalid feat. Kirk Franklin - "Fall In Love At Christmas"
 
Коледа не би била същата без вечната класика на Mariah Carey.
 
 
Сега тя се завръща с нова празнична песен "Fall In Love At Christmas", колаборация с невероятните гласове на Khalid и Kirk Franklin, и дава старт на обратното броене до празника!
 
Justin Bieber – "Rockin' Around the Christmas Tree"
 
През последните няколко месеца Bieber издаде своя шести студиен албум Justice, оглави Billboard Hot 100 два пъти с песента "Stay" и стана най-младият соло изпълнител със 100 сингъла под №1 в класацията.
 
 
Остават броени седмици до Коледа, а Justin очевидно няма търпение, защото само преди броени дни издаде нова кавър версия на любимата празничнапесен "Rockin' Around the Christmas Tree".
 
Ozuna - "Señor Juez"
 
Пригответе се за малко бачата, тъй като латино суперзвездата Ozuna пусна нов сингъл с революционния изпълнител Anthony Santos - "Señor Juez"! 
 
 
Страстното парче разказва история за любов и болка и излиза с видео, което подчертава текста. Там виждаме Ozuna да бъде съден в съдебна зала, опитвайки се да изрази вината си от загубата на любовта.
 
Charli XCX - "New Shapes"
 
Charli XCX анонсира Crash, нетърпеливо очаквания ѝ предстоящ албум на 18 март 2022. Тя пусна и сингъла "New Shapes", с участието на Caroline Polachek и Christine and the Queens, и анонсира европейско и северноамериканско турне.
 
 
Анонсът на Crash следва най-новия ѝ сингъл "Good Ones", който сигнализира нова глава за нея и в който "приемам всичко, което животът на поп фигура в съвременния свят има да предложи – слава, мания и глобални хитове", казва певицата.
 
Maruv – "Put Your Hands Up"
 
Maruv представи новия си сингъл "Put Your Hands Up". Заедно с парчето излезе и последния й албум No Name, в който всеки може да намери нещо интересно по свой вкус – има както поп-лирика, така и рок и денс музика. 
 
 
Колекцията се състои от 12 песни, две от които ще имат официални музикални видеоклипове, а всички останали ще имат поддържащи танцови видеа.
 
Sean Paul ft. Sia – "Dynamite"
 
Sean Paul се събра със Sia в нов общ сингъл, който носи заглавието "Dynamite". Продуциран от Banx & Ranx и Greg Kurstin, динамичният трак разчита на запомнящ се денс бийт и неповторимия дрезгав глас на Sia.
 
 
Парчето е подарък за всички фенове на "Cheap Thrills" – общата песен на Sean и Sia, която събра над 1,6 милиарда гледания в YouTube след издаването си през 2016.
 
OneRepublic - "Sunshine"
 
Американската поп-рок група OneRepublic зарадва феновете си с нов сингъл, озаглавен "Sunshine". Песента е саундтрак към комедийния филм Clifford the Big Red Dog.
 
 
Звученето и текстът на песента носят положително настроение и разказват за добрата страна на живота.
 
Little Mix - "No"
 
Little Mix се завръщат с новия сингъл "No". Електро-поп парчето е написано от Jade, Perrie и Leigh-Anne, в колаборация с авторите на песни Kamille, MNEK и Tre Jean-Marie. 
 
 
Сингълът е част от новия им албум Between Us, с който Little Mix наскоро отбелязаха 10 години заедно на сцена. 
 
MØ - "Brad Pitt" & "Goosebumps"
 
MØ издаде 2 песни тази година и за изпълнител, който се завръща след няколко години, тя няма търпение да продължи да издава нова и вълнуваща музика.
 
 
 
"Brad Pitt" и "Goosebumps" дават на феновете и повече представа за звученето на предстоящия й албум Motordrome, който излиза през януари 2022.
 
Robin Schulz & Dennis Lloyd - "Young Right Now"
 
В първата си колаборация заедно Robin Schulz & Dennis Lloyd повдигат въпрос, изгарящ за отговори. Написал песента преди 10 години на 18-годишна възраст, Dennis Lloyd чака правилния момент да я сподели. Тя пристига, когато Robin Schulz чува оригинала, харесва го и незабавно чувства, че иска да  го преработи. 
 
 
Резултатът е силна песен, която професионално смесва инди поп влеченията на Dennis Lloyd с повдигащо настроението продуциране на Robin Schulz, водено от послание, коеот не може да бъде по-навременно. 
 
Maluma - "Mama Tetema"
 
Maluma представи новия си сингъл "Mama Tetema", колаборация с танзанийския изпълнител Rayvanny, вдъхновена от песен на Rayvanny от 2019. Когато Maluma чува парчето, толкова много го харесва, че решава да го пресъзде, като добави текст на испански, както и регетон бийт.
 
 
Видеоклипът е създаден от режисьорa Jessy Terrero и е заснет на две различни локации (Rayvanny в Африка, а Maluma в Съединените щати). Той е разнообразен, свеж, секси и забавен, включващ този tetema (в превод да се разтърсиш/to shake) танц.
 
Minelli - "Nothing Hurts"
 
Minelli пуска следващия си хит - "Nothing Hurts" е любовна песен за раздяла и въпреки че може да звучи общо, е много важна за мен и се надявам слушателите да се припознаят с нея, казва изпълнителката. 
 
 
"Nothing Hurts" следва успеха на "Rampampam" с нов вайб, който ще завладее клубната сцена по света. 

Свързани новини

Слушаме "Fame Won’t Love You"

22.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024


flash