Най-добрата #FreshNewMusc - Sean Paul, Justin Bieber, Taylor Swift, Robin Schulz & Dennis Lloyd, OneRepublic и още!

Taylor Swift - "I Bet You Think About Me"
 
Taylor Swift пусна нов музикален видеоклип към песента ѝ с Chris Stapleton, "I Bet You Think About Me". Сингълът е част от албума Red (Taylor’s Version), който излезе преди броени дни и за 24 часа стана #1 в музикалната платформа Spotify.
 
 
Във видеото, режисирано от Blake Lively, главните роли играят самата Taylor и американският актьор Miles Teller. Облечена в красива червена рокля, Swift се появява на сватбата на своя бивш и създава истински хаос.
 
Mariah Carey, Khalid feat. Kirk Franklin - "Fall In Love At Christmas"
 
Коледа не би била същата без вечната класика на Mariah Carey.
 
 
Сега тя се завръща с нова празнична песен "Fall In Love At Christmas", колаборация с невероятните гласове на Khalid и Kirk Franklin, и дава старт на обратното броене до празника!
 
Justin Bieber – "Rockin' Around the Christmas Tree"
 
През последните няколко месеца Bieber издаде своя шести студиен албум Justice, оглави Billboard Hot 100 два пъти с песента "Stay" и стана най-младият соло изпълнител със 100 сингъла под №1 в класацията.
 
 
Остават броени седмици до Коледа, а Justin очевидно няма търпение, защото само преди броени дни издаде нова кавър версия на любимата празничнапесен "Rockin' Around the Christmas Tree".
 
Ozuna - "Señor Juez"
 
Пригответе се за малко бачата, тъй като латино суперзвездата Ozuna пусна нов сингъл с революционния изпълнител Anthony Santos - "Señor Juez"! 
 
 
Страстното парче разказва история за любов и болка и излиза с видео, което подчертава текста. Там виждаме Ozuna да бъде съден в съдебна зала, опитвайки се да изрази вината си от загубата на любовта.
 
Charli XCX - "New Shapes"
 
Charli XCX анонсира Crash, нетърпеливо очаквания ѝ предстоящ албум на 18 март 2022. Тя пусна и сингъла "New Shapes", с участието на Caroline Polachek и Christine and the Queens, и анонсира европейско и северноамериканско турне.
 
 
Анонсът на Crash следва най-новия ѝ сингъл "Good Ones", който сигнализира нова глава за нея и в който "приемам всичко, което животът на поп фигура в съвременния свят има да предложи – слава, мания и глобални хитове", казва певицата.
 
Maruv – "Put Your Hands Up"
 
Maruv представи новия си сингъл "Put Your Hands Up". Заедно с парчето излезе и последния й албум No Name, в който всеки може да намери нещо интересно по свой вкус – има както поп-лирика, така и рок и денс музика. 
 
 
Колекцията се състои от 12 песни, две от които ще имат официални музикални видеоклипове, а всички останали ще имат поддържащи танцови видеа.
 
Sean Paul ft. Sia – "Dynamite"
 
Sean Paul се събра със Sia в нов общ сингъл, който носи заглавието "Dynamite". Продуциран от Banx & Ranx и Greg Kurstin, динамичният трак разчита на запомнящ се денс бийт и неповторимия дрезгав глас на Sia.
 
 
Парчето е подарък за всички фенове на "Cheap Thrills" – общата песен на Sean и Sia, която събра над 1,6 милиарда гледания в YouTube след издаването си през 2016.
 
OneRepublic - "Sunshine"
 
Американската поп-рок група OneRepublic зарадва феновете си с нов сингъл, озаглавен "Sunshine". Песента е саундтрак към комедийния филм Clifford the Big Red Dog.
 
 
Звученето и текстът на песента носят положително настроение и разказват за добрата страна на живота.
 
Little Mix - "No"
 
Little Mix се завръщат с новия сингъл "No". Електро-поп парчето е написано от Jade, Perrie и Leigh-Anne, в колаборация с авторите на песни Kamille, MNEK и Tre Jean-Marie. 
 
 
Сингълът е част от новия им албум Between Us, с който Little Mix наскоро отбелязаха 10 години заедно на сцена. 
 
MØ - "Brad Pitt" & "Goosebumps"
 
MØ издаде 2 песни тази година и за изпълнител, който се завръща след няколко години, тя няма търпение да продължи да издава нова и вълнуваща музика.
 
 
 
"Brad Pitt" и "Goosebumps" дават на феновете и повече представа за звученето на предстоящия й албум Motordrome, който излиза през януари 2022.
 
Robin Schulz & Dennis Lloyd - "Young Right Now"
 
В първата си колаборация заедно Robin Schulz & Dennis Lloyd повдигат въпрос, изгарящ за отговори. Написал песента преди 10 години на 18-годишна възраст, Dennis Lloyd чака правилния момент да я сподели. Тя пристига, когато Robin Schulz чува оригинала, харесва го и незабавно чувства, че иска да  го преработи. 
 
 
Резултатът е силна песен, която професионално смесва инди поп влеченията на Dennis Lloyd с повдигащо настроението продуциране на Robin Schulz, водено от послание, коеот не може да бъде по-навременно. 
 
Maluma - "Mama Tetema"
 
Maluma представи новия си сингъл "Mama Tetema", колаборация с танзанийския изпълнител Rayvanny, вдъхновена от песен на Rayvanny от 2019. Когато Maluma чува парчето, толкова много го харесва, че решава да го пресъзде, като добави текст на испански, както и регетон бийт.
 
 
Видеоклипът е създаден от режисьорa Jessy Terrero и е заснет на две различни локации (Rayvanny в Африка, а Maluma в Съединените щати). Той е разнообразен, свеж, секси и забавен, включващ този tetema (в превод да се разтърсиш/to shake) танц.
 
Minelli - "Nothing Hurts"
 
Minelli пуска следващия си хит - "Nothing Hurts" е любовна песен за раздяла и въпреки че може да звучи общо, е много важна за мен и се надявам слушателите да се припознаят с нея, казва изпълнителката. 
 
 
"Nothing Hurts" следва успеха на "Rampampam" с нов вайб, който ще завладее клубната сцена по света. 

Свързани новини

Истински евромузикален меланж

13.05.2024

Историята на луда и запомняща се нощ

09.05.2024

Слушаме "Fame Won’t Love You"

22.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024


flash