Tiësto се завръща с безкомпромисния нов сингъл “The Business”

Tiësto е отново тук с напълно ново звучене в новия сингъл “The Business”.
 
 
Във видеото, режисирано от Christian Breslauer, участва комикът Casey Frey, връщайки се към живот чрез танци. Премиерата на видеото се случи директно след като Tiësto направи специално изпълнение от Red Rocks Amphitheatre, една от най-уникалните концертни локации в света. Виртуалното денс парти включи редица артисти, а сетът на Tiësto предизвести края.
 
"Работя върху толкова много музика, която харесвам, но когато такава песен се развие, знаеш, че имаш нещо наистина специално и съм много развълнуван най-накрая да я споделя със света“, казва Tiësto.
 
Артист, който няма нужда от представяне, Tiësto е германска платинено сертифицирана международна икона, печелила награди Grammy. DJ-ят и продуцент е единственият артист някога, който държи титлите “Най-великият DJ на всички времена” от Mixmag, “#1 DJ” според Rolling Stone и “Кръстникът на EDM” от Billboard. От ъндърграунд денс хитовете му до местожителство в Лас Вегас и многостранен успех, Tiësto създаде шаблон, който дефинира какво означава да си успешен в света на съвременната денс музика.
 
В истинския си стил, Tiësto продължава да разширява жанровете, винаги развивайки уменията си. С над 36 милиона продадени албуми, 8 милиарда стрийма и публика, надхвърляща 30 милиона фенове по света, е лесно да се каже, че сингълът на Tiësto, “The Business” е предопределен да доминира в еърплей и класациите по света.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Хайди има всички таланти

30.01.2024

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

Нов сингъл от Tiësto - "Lay Low"

19.01.2023

Tiësto пусна горещ нов сингъл

08.11.2022


flash