Tiësto продуцира кавър в изпълнение на... Хайди Клум

Хайди Клум е изминала различни пътища през дългата си кариера.
 
Като супермодел, бизнесдама, моден дизайнер, водещ и продуцент на такива успешни предавания като "Germany's Next Top Model", "Project Runway" и "America's Got Talent", тя е оказвала голямо влияние в модата, красотата и технологичните индустрии в продължение на много години. Сега тя доказва за пореден път с новата си песен "Sunglasses At Night", че винаги е в настроение да пее и танцува.
 
"Sunglasses At Night" ще бъде заглавната песен на предстоящия сезон на "Germany’s Next Top Model" (GNTM), който ще се излъчва от 15-ти февруари по ProSieben. Песента е продуцирана от Tiësto. Холандският диджей, музикален продуцент и носител на награда "Грами" придава денс привкус на ню уейв песента на Кори Харт от 1983 г. - идеална като фонова музика за младите модели на подиума и всеки, който иска да танцува, особено със слънчевите си очила през нощта.
 
 
"Мислех си за момента посред нощ на парти, когато си останал до късно, гримът ти се е разтекъл, потен си и си с кръстосан поглед и всичко, за което жадуваш, са чифт слънчеви очила", казва Хайди Клум. "Тази сцена ми напомни за емблематичния хит от 80-те – "Sunglasses at Night" на Кори Харт. Изключително съм развълнувана, че успях да ремиксирам и презапиша тази песен с моя EDM герой Tiësto. Каква чест!"
 
Това не е първата издадена песен на Хайди. През 2006 г. Клум издаде дебютния си сингъл "Wonderland" - коледна песен, написана за реклама на верига магазини за козметика и парфюмерия, всички приходи от която отидоха в организация за подпомагане на деца в нейния германски роден град Бергиш Гладбах.  
 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

Нов сингъл от Tiësto - "Lay Low"

19.01.2023

Tiësto пусна горещ нов сингъл

08.11.2022

Tiësto и Black Eyed Peas с ремикс

10.10.2022


flash