Tiësto зарадва феновете си с нов сингъл - "Lay Low"

Tiësto пусна нов сингъл  - "Lay Low", първото издание за годината в неговата независима денс музика Musical Freedom.
 
Новата песен следва неговата мега колаборация със Solardo, "I Cant Wait" с участието на Попи Баскомб и сингълът заедно с Тейт Макрей "10:35", където Tiësto наскоро добави своите прословути умения за ремиксиране за преработка на VIP NYE.
 
 
Международната икона блести в този последен сингъл, култивирайки по-дълбок и мрачен звук. "Lay Low" е мощен и вълнуващ химн, който включва запомнящи се мелодии, изпълнени от вълнуващ госпъл хор.
 
Без необходимост от представяне, носителят на награда Grammy, платинено сертифицираният Tiësto революционизира звука на денс музиката, какъвто го познаваме днес. В допълнение към изданията му в Musical Freedom и много други концерти на живо, които идват тази година, той се подготвя за следващия си голям проект за албум на лейбъла, озаглавен Drive, включително издадените му сингли с Black Eyed Peas, Ейва Макс, Karol G, Charli XCX и Тейт Макрей.
 
От култивирането на ранния си звук чрез живеенето в Холандия до това да стане единственият артист, който някога е държал титлите на Mixmag "Най-великият диджей на всички времена" и "DJ №1" на Rolling Stones, прочутият продуцент си създаде репутация на хит машина, и няма съмнение, че Tiësto е готов за силна 2023.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Хайди има всички таланти

30.01.2024

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

Tiësto пусна горещ нов сингъл

08.11.2022

Tiësto и Black Eyed Peas с ремикс

10.10.2022


flash