Conor Maynard с нова песен и видеоклип - "Not Over You"

След излизането на "Hate How Much I Love You" – неговото първо парче като солов изпълнител за четири години – Conor Maynard не губи никакво време и пуска следващ сингъл "Not Over You". Двете парчета излизат докато Conor продължава да работи върху нов материал.
 
 
"Not Over You" предлага един сладък поглед върху крехкия баланс между неспокойната любов и горчивината, която следва раздялата. "Вълнуващо е да пусна "Not Over You" толкова скоро след "Hate How Much I Love You". Аз се притеснявах, че феновете няма да харесат новия материал, но тяхната реакция беше толкова поглъщаща и аз съм голям късметлия, че имам такива верни фенове след цялото това време. Това е само началото и нямам търпение да чуят още от мен!", каза Conor.
 
Изпълнителят също така прилага във видеото своя "забавен" фактор, като той е режисьор. Дали ще работи в супермаркета, ще сервира в бар или ще тренира в салон, героят на Conor измисля комбинативни схеми, за да подложи новия партньор на бившето си гадже на изпитание. Но има обрат в историята, който той не успява да предвиди… 
 
Conor написва песента в световно признатото Geejam Studios в Ямайка с рапъра от Virginia - Anth ("Too Much To Drink") и Aaron Ferrucci. По-късно е записана заедно с Ferrucci и Daniel Mirza като продуцент. 

Свързани новини

Conor Maynard - “Waste Your Time”

08.10.2019

Conor Maynard се завръща с нов сингъл

03.07.2019

Cash Cash - “All My Love”

09.10.2017

Conor Maynard с “All My Love”

07.07.2017

Излезе лирик видеото към "Are You Sure"

28.02.2017


flash